Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu...‘NÖBET’ SETİNE ZİYARET!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu...‘NÖBET’ SETİNE ZİYARET!

Yapımını Pana Film’in yapımcılığını Necati Şaşmaz’ın üstlendiği ‘Nöbet’ dizisi Elmalı’daki setinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu ağırladı.

Mevlüt Çavuşoğlu ile birlikte Antalya Milletvekilleri İbrahim Aydın, Kemal Çelik, Atay Uslu, Elmalı Belediye Başlanı Ümit Öztekin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de vardı.

Heyet, ekibin otelinde Necati Şaşmaz ve dizi ekibiyle kahvaltı yaptıktan sonra, seti de ziyaret ederek çekimleri izledi.

Yapımını Pana Film’in yapımcılığını Necati Şaşmaz’ın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Gökhan Erkut’un oturduğu Nöbet’in başrollerini Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık, Kürşat Alnıaçık gibi önemli isimler paylaşıyor. Nöbet çok yakında Show TV’de.

nobet_setziyaret_bakan1.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.