DİYALİZ HASTALARI YARARINA `BEYAZ BULUŞMA`

DİYALİZ HASTALARI YARARINA `BEYAZ BULUŞMA`

Türk Böbrek Vakfı, böbrek hastalıklarına dikkat çekmek ve ülkemizde bu konuda bilinç oluşmasına katkıda bulunmak için çok sayıda organizasyon gerçekleştiriyor?

Bilimsel çalışmaların yanı sıra sosyal organizasyonlarla da geniş kitlelere ulaşmayı amaçlayan vakıf, gerçekleştirdiği etkinliklere bir yenisini daha ekledi.

Türk Böbrek Vakfı; organ bağışı bekleyen hastalar ve özellikle böbrek nakli olamadıkları için diyaliz cihazına bağımlı yaşamlarını sürdüren hastaları özgürlüklerine kavuşturmanın önemine dikkat çekti.

?BEYAZ BULUŞMA? konseptli davet; TBV Ahmet Ermiş Diyaliz Merkezi Sosyal Komite Başkanı Seval Ermiş ve TBV Mütevelli Heyet üyesi Selda Topal?ın himayelerinde, Özge Peker ve Ebru Seyyar?ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Beyaz güvercinler ve beyaz balonların uçurulduğu davetten elde edilen gelir, diyalize giren böbrek hastalarına umut oldu.

Ulus Sanset?de gerçekleştirilen öğle yemeğine aralarında; Lili Garih, Esin Demirören, Gül Ergi, Zeynep Toker, Çiğdem Kurt, Canan Göztepe, Gülnur Güneş, Selvi Serttaş, Özlem Yıldız, Emel Müftüoğlu, Ebru Yaşar ve Didem Taslan gibi çok sayıda isim katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.