Dj David Vendetta... İSTANBUL'U SALLAMAYA HAZIRLANIYOR!..

Dj David Vendetta... İSTANBUL'U SALLAMAYA HAZIRLANIYOR!..

Fransız dj ve prodüktör David Paparusso ya da bilinen sahne adıyla David Vendetta, 5 Ekim Cumartesi akşamı İstanbul'u sallamaya hazırlanıyor.

Haber; Mehmet KARADEMİR

lk albümü Rendez-vous ve ilk single Party People ile dünya çapında fırtına gibi esen David Vandetta, 05 Ekim Cumartesi akşamı 22:30’da organizasyonu Parti Gurusu Senem Selimi tarafından düzenlenen Back to 360 Party ile 360 İstanbul Taksim’de muhteşem bir geceye imza atacak.

Fark yaratan başarılı ve global organizasyonları ile eğlence dünyasının nabzını tutan Senem Selimi, yine 5 Ekim Cumartesi akşamı güzel bir geceye daha ev sahipliği yapacak.

Antalya Kemer'de şov yaptığı Club da 19 Temmuz 2010'da, gözaltına alındıktan sonra çalışma izni olmadan sahneye çıktığı gerekçesiyle sınır dışı edilen ve 5 yıl Türkiye'ye giriş yasağı getirilen DJ David Vendetta, bu kez Türkiye'ye özel izinle , profosyonel bir ekip ve de sponsorlar öncülüğünde yeniden geliyor.

Dream TV’nin Ana Medya Sponsorluğunda keyifli bir atmosferde gerçekleşecek olan partide Fransız DJ ve Prodüktör David Vendetta bu özel gecede enerjik parçalar eşliğinde İstanbul'lulara unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.

DJ DAVID VENDETTA KİMDİR?

Gerçek adı David Paparusso olan 39 yaşındaki David Vendetta, aynı zamanda bir müzik prodüktörü. İlk albümünü 2002 yılında çıkaran Vendetta, ‘This is not Miami’, ‘The Rub’, ‘We Play House’, ‘Love to Love You Baby’ gibi çok sayıda çalışmaya imza attı.

2007 yılında NRJ Music Awards ödül töreninde ‘Yılın DJ'i ödülünü alan Vendetta, her yıl dünyanın en popüler gece kulüplerinde konserler veriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.