Doğuş... RADYO KANALLARI ADAM KAYIRIYOR !..

Doğuş... RADYO KANALLARI ADAM KAYIRIYOR !..

Kısa bir süre önce 18. Albümü “Aklında Bulunsun”u müzik marketlere sunan Doğuş ,TRT FM’de konuk olduğu Michael Kuyucu’nun programında radyo kanallarını taraf tutmakla suçladı.

Geçmişte yaptığı bazı şeylerden pişman olduğunu söyleyen Doğuş, müzik yapımcılarının verdikleri sözleri tutmadıklarını söyledi. Doğuş radyocuların özellikle son yıllarda taraf tuttuğunu ve taraflı yayın yaptığını söyleyerek “bu işin bir de öbür dünyası var , onlara hakkımı helal etmeyeceğim” dedi. 

Doğuş Günah Çıkarttı 

Doğuş özellikle son yıllarda yaptığı işlerden memnun olmadığını ve magazin gündeminde yer alması ile ilgili kendisine sorulan soruda “Son dönemlerde kariyerimi çok boşladım, onun adı da şöhret yorgunluğu imiş, saçmaladığım bir dönem de oldu.

Ben simit bulamazken bir anda her şey değişti hayatımda , normaldir. Allaha şükür ki kötü alışkanlıklarım olmadı. Herkesin başına her şey gelir, hataları da unutmamak gerekiyor. Bende hatalarımı unutmuyorum. Artık unumu eledim” diyerek günah çıkarttı.

Müzik Şirketleri Verdikleri Sözü Tutmuyor !

Doğuş, Michael Kuyucu’ya müzik yapım şirketlerinin sanatçılara verdikleri sözleri tutmadıklarını söyledi. Doğuş bu konuda çok çektiğini söyledi ve pek çok albümünü sırf bu yüzden çöpe attığını söyledi. Doğuş: “Pire için yorgan yakıyorum, verilen söz yerine getirilmediği zaman anında işimi bitiririm. Yakarım.

Hiç tereddüt etmem. Delikanlı adam verdiği sözü tutar. Bunlar nerelerinden söz veriyorlar anlamıyorum. Verdiğin sözü tutacaksın kardeşim. Sanatçının umuduyla, sana emek verenlerin umuduyla oynamayacaksın. Şunu yaparız, bunu yaparız deyip sonra U Dönüşü yaparsan olmaz“ diyerek müzik yapımcılarını eleştirdi. 

Radyo Kanallarına Hakkımı Helal Etmeyeceğim ! 

Radyocu arkadaşlar bu yorumumu iyi dinlesin. Doğuş bir tek şarkı ile meşhur olmuş bir adam değil, Doğuş dinleyicileri sizden Doğuş şarkıları bekliyor. Onun için lütfen sizde Doğuş şarkıları çalında dinleyicileri Doğuş şarkılarını dinlesin. Ayrımcılık yapmayın. Yapmayın yoksa ben bir takım radyoları mentionlayıp Twitter’ımdan, sosyal medyadan , ‘şu radyoları dinlemeyin’ diyeceğim.

Ve inanın çok da ciddi etkili olurum.  Tarafsız olun! . Tüm samimiyetimle söylüyorum, o firmanın şu gücü var, bu firmanın bu gücü var deyip ayırt etmeyin. Çünkü bizi de dinleyen bir kitle var ve maalesef sırf ben değilim, dinleyicisi olan sanatçı kardeşlerim de var, onlara da haksızlık yapıyor radyolar, onlara da çok üzülüyorum. En azından bir şarkı,  iki şarkı bir çalın. İstek alırsa devam edin, dümen altı yapmayın.

Canım kardeşlerim, bunu size net söylüyorum. Öbür tarafta, o bilinmeyende, hakkım var üzerinizde. O hakkımı orada sizden isteyeceğim.” Dedi. Doğuş, taraf tutan radyo kanalları ve radyoculara :  “ Samimiyetimle söylüyorum, bunun vebali ağır olacak. Öbür dünyada ben sizden benim hakkımı yediğiniz için hesap soracağım. Bunu unutmayın” diyerek radyoların taraflı müzik politikasına adeta ateş püskürdü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.