DÖRT GÜN ÜCRETSİZ TİYATRO!

DÖRT GÜN ÜCRETSİZ TİYATRO!

Tiyatro oyunlarını dijital platformdan izleyicilere ulaştırmak için bir süre önce hayata geçen tiyatronet.com internet sitesi, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde tiyatro izleyicilerini unutmadı. Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk ile yapılan iş birliği ile “Seyirci” adlı tiyatro oyunu dört gün boyunca ücretsiz izlenebilecek.

Dünyanın en gelişmiş dijital tiyatro portalı olan “tiyatronet.com” 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’ne özel olarak Digiturk iş birliğiyle dört gün boyunca ücretsiz tiyatro izleme fırsatı sunuyor.

Sahneye konduğu günden beri büyük beğeni ile izlenen ve usta oyuncu Onur Şenay’ın canlandırdığı, bir saat tamircisinin başından geçenleri konu alan oyunu tiyatro severler “tiyatronet.com” üzerinden ücretsiz olarak izleyebiliyor. 

tiyatronet.com platformunun kurucusu yönetmen ve oyuncu Onur Şenay “Tiyatro izleyicisi pandemi döneminde hayata geçen tiyatronet.com platformuna inanılmaz bir şekilde sahip çıktı.

Ücretsiz üye oldukları platformda pek çok oyunu evlerinden izleyebiliyorlar.

Pandemi bittiğinde de elbette tiyatro salonlarına gideceğiz. Ancak tiyatronet.com dünyanın her yerinden içinde barındırdığı pek çok oyunu seyircinin ayağına kadar götürmeye devam edecek.

Dünya Tiyatrolar Günü’nde Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk ile tiyatro severlere bir hediye olarak dört günlük Seyirci adlı oyunu ücretsiz izleyebilecekleri bir kampanya yaptık” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.