Dr. Murat Topoğlu... SAĞLIKLI KARIŞIMLARLA FORMDA KALIN!

Dr. Murat Topoğlu... SAĞLIKLI KARIŞIMLARLA FORMDA KALIN!

Show TV ekranlarında her sabah canlı olarak yayınlanan “Zahide Yetiş’le”, programının bugün yayınlanan bölümünde sağlıklı zayıflama konusunda önemli açıklamalar yapan Dr. Murat Topoğlu, verdiği tariflerle sağlıklı zayıflamanın yollarını açıkladı.

Show TV ekranlarında her sabah canlı olarak yayınlanan “Zahide Yetiş’le”, birbirinden önemli konukları ağırlamaya devam ediyor. Programın bugün yayınlanan bölümünde sağlıklı zayıflama konusunda önemli açıklamalar yapan Dr. Murat Topoğlu, verdiği tariflerle sağlıklı zayıflamanın yollarını açıkladı.

Türkiye’nin en başarılı doktorları, yaşanmış insan hikayeleri, birbirinden ilginç yemek tarifleri, güzellik, moda, müzik, dalında uzman konuklar, hayatı kolaylaştıran püf noktalarının paylaşıldığı “Zahide Yetiş’le”de bugün; Dr. Murat Topoğlu ile sağlıklı yaşam ve sağlıklı zayıflamak için çok özel tüyolar verildi.

AKŞAM AÇLIĞINIZI DİNDİRECEK FORMÜL!

Akşam yemeğinden sonra yenilecek her şeyin kilo yapacağını söyleyen Dr. Murat Topoğlu, bu isteği dindirecek muhteşem bir tarif açıkladı.

Kırmızı lahananın önce rendelenmesi gerektiğini söyleyen Dr. Murat Topoğlu, daha sonra kırmızı lahana ile yoğurt ve karabiber karışımının tüketilmesi halinde tokluk hissi geleceğini belirtti.

Aynı zamanda bu yöntemle bağırsakların da çalışacağını belirten Dr. Murat Topoğlu, bu karışımın akşam yemeği olarak da tüketilebileceğini söyledi.

TATLI İHTİYACINIZI YOK EDİN!

Özellikle gece saatlerinde gelen tatlı krizinden kurtulmak için de faydalı tarifler veren Dr. Murat Topoğlu, bağırsak çalıştırmak için acının önemini anlattı.

Bunun için de 3 kaşık çilek reçeli ya da balın içerisine kırmızı pul biber atan Dr. Murat Topoğlu, bu karışımın hem tatlı ihtiyacımızı karşılayacağını hem de bağırsakları çalıştırarak zayıflamada yardımcı olacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.