Dün, Bugün ve Yarın... CUMHURİYETİMİZİN 100.YILINA ÖZEL SERGİ!

Dün, Bugün ve Yarın... CUMHURİYETİMİZİN 100.YILINA ÖZEL SERGİ!

Zorlu PSM ve DG Art iş birliğindeki ‘’Dün, Bugün ve Yarın’’ sergisi Cumhuriyet’in 100. yılında Cumhuriyet’in kazanımlarına farklı dönemlerde tanıklık etmiş üç sanatçıyı bir araya getirdi.

Ressam Devrim Erbil, heykeltıraş Beste Alperat ve grafiti sanatçısı Mr.Besk’in eserleriyle Cumhuriyet’in kazanımlarını odağına alarak oluşturulan toplam 35 eserden oluşan özel sergi 19 Mayıs-4 Haziran tarihleri arasında Zorlu PSM Meydan Fuaye’de ziyaret edilebilecek.

sergi-1.jpg

Zorlu PSM, DG Art küratörlüğünde Devrim Erbil, Beste Alperat ve Mr. Besk’i bir araya getirerek oluşturduğu özel sergiyi 19 Mayıs - 4 Haziran 2023 tarihleri arasında ziyaretçilerle buluşturacak.

sergi-2.jpg

Uygar bir yaşam arzusunu ve İstanbul’u eserlerine yansıtan Devrim Erbil, Cumhuriyet tarihinin en önemli kazanımlarından kadın haklarına odaklanan heykeltıraş Beste Alperat ve ülkemizin asırlardır eski efsanelere, fermanlara, hikayelere konu olmuş lale çiçeği motifleriyle genç kuşağın yenilikçi ismi Mr. Besk’in eserleriyle ‘’Dün, Bugün ve Yarın’’ sergisi ücretsiz olarak 19 Mayıs – 4 Haziran tarihleri arasında Zorlu PSM Meydan Fuaye’de ziyaret edilebilecek.

sergi-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.