DÜNYA RADYOCULARI TARKAN'DAN SONRA DEMET AKALIN İLE BİR ARAYA GELDİ?

DÜNYA RADYOCULARI TARKAN'DAN SONRA DEMET AKALIN İLE BİR ARAYA GELDİ?

20-22 Haziran tarihleri arasında ilki gerçekleşmekte olan Dünya Radyocular Buluşması, Manavgat Belediye Başkanı Zeynel Şenol'un ev sahipliğinde yapıldı.

20-22 Haziran tarihleri arasında ilki gerçekleşmekte olan Dünya Radyocular Buluşması, Manavgat Belediye Başkanı Zeynel Şenol'un ev sahipliğinde yapıldı.Dünya'nın ve Türkiye'nin dört bir yanından gelen radyo temsilcileri Gün boyu Manavgat'ı dolaştıktan sonra akşamına Tarkan konserine gittiler?

Dünya radyocuları Tarkan Konserinde doyasıya eğlendiler... Tarkan ile sahne öncesi tanışma fırsatı yakalayan radyocular,"Tarkan çok sıcak kanlı birisi... Bu kadar koruma bu kadar ihtişam bu kadar kalabalık biz sandık ki karşımızda sıkıcı biri olacak ama yanılmışız Megastarınız sizler gibi sıcak kanlı nede olsa oda bir Türk. Türklerin kanında var bu olay..."diyerek şaşkınlıklarını dile getirdiler.

Dünya'nın ve Türkiye'nin dört bir yanından gelen radyo temsilcileri Tarkan konserinden sonra İstanbul'a geldiler?

Dünya Radyocular buluşmasının 2. ayağında İstanbul'a gelen 38 ülkenin temsilcileri Beylikdüzü Belediyesinin düzenlediği Yeşilvadi Festivalinde Demet Akalın konserine konuk oldular..

Demet Akalın tarafından sahneye çağrılan radyoculara Demet Akalın"Zaten bir Tarkan'ı bir de beni tanıyorlarmış o yüzden çok israr etmişler konsere gelmek için "diyerek espiri yaptı

Beylikdüzü Belediye Başkanı ise tüm radyoculara hediyeler verdi...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.