DÜNYANIN EN BEĞENİLEN ESTETİKLİ ÜNLÜLERİ KİM?

DÜNYANIN EN BEĞENİLEN ESTETİKLİ ÜNLÜLERİ KİM?

Güzelleşmek için bıçak altına yatan ünlülerin sayısı her geçen gün artıyor. Peki, en başarılı estetik operasyon geçiren ünlüler arasında kimler yer alıyor?

Haber Derleme; Öznur Arslan

"Doğru estetik kişinin, kültürel, ırksal ve karakteristik özelliklerine uygun yapılmalıdır." diyen Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, ameliyatlarla ideal bir forma kavuşan ünlüleri açıkladı.

Angelina Jolie ve Jennifer Lopez'in ön plana çıktığı isimler arasında Hollywood'un parlayan yıldızı Blake Lively'de var. Kusursuz görünümün abartıdan uzak natürelliğe yakın olduğunu ifade eden, ayrıca heykeltraş kimliği ile de tanınan, Öztürk, operasyonlardaki başarının kişinin yüz ve vücut yapısının 'altın oran' ve sanatsal uyum ile yorumlanmasıyla ortaya çıktığını vurguluyor.

İşte güzellikleriyle en çok konuşulanlar!

Angelina Jolie, Blake Lively, Demi Moore, Fergie, Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston, Jennifer Lopez, Kim Kardashian, erkeklerde ise Zac Efron.

Kadınlar Revaçta

Estetik girişimlerin büyük bir çoğunluğu ülkemizde ve dünyada kadınlara yapılıyor. Dünyada en sık yapılan ilk beş estetik cerrahi operasyon sırasıyla; liposuction, meme büyütme, göz kapağı estetiği, burun estetiği ve karın germe operasyonlarıyken, Türkiye de ise; burun estetiği, meme küçültme, liposuction, meme büyütme ve göz kapağı olarak gösteriliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.