Duygu Çetinkaya... BİNLERCE KİLOMETRE ÖTEDEN SEVGİLİ TESELLİSİ!

Duygu Çetinkaya... BİNLERCE KİLOMETRE ÖTEDEN SEVGİLİ TESELLİSİ!

Survivor All Star`ın ilk eleme şoku yaşayan iddialı yarışmacısı Duygu Çetinkaya`nın sevgilisi Behzat Uygur instagram hesabından `Şimdi daha güçlüsün dön duygu`m!` yazdı.

Duygu Çetinkaya Survivor'a veda eden ilk isim oldu. Hem kendisi hem de fanları bu duruma çok şaşırdı ve üzüldü. Duygu Çetinkaya bu durum için sakatlığının büyük payı olduğunu düşünüyor.

Neredeyse Survivor'ın favorisi isimleri arasında gösterilen Duygu Çetinkaya'ya ilk destek sevgillisi Behzat Uygur'dan geldi.

Duygu Çetinkaya Survivor hüznünü sevgilisi Behzat Uygur'un kendi adını taşıyan oğlu Behzat Uygur'da buldu. Behzat Uygur insgtaram hesabından sevgilisi için şu notu paylaştı:

'Her zaman kendinden önce etrafını düşünen...Gururlu...Kendi ayakları üzerinde duran...Dürüst.. Kimsen arkasından iş çevirmeyen... Dobra... Sevgi dolu.. Aşk dolu.. Alçakgönüllü... Ailesine bağlı... Duygusal Duygu'm. Sen üzme tatlı canını...Yine sırtından vuruldun ... Şimdi daha güçlüsün...Şimdi kavuşma vakti... Arkadaşların, sevdiğin , ailen, gerçek dostların seni bekliyor...Hadi...'

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.