Ebru Gündeş... BAHAR HEPİMİZE MUTLULUK VE HUZUR GETİRSİN!

Ebru Gündeş... BAHAR HEPİMİZE MUTLULUK VE HUZUR GETİRSİN!

BVS Group’a ait Günay Restaurant’ta dördüncü gala konseri için sahneye çıkan başarılı sanatçı Ebru Gündeş yine unutulmaz bir geceye imza attı.


Son albümü “Araftayım”dan ve sevilen şarkılarından oluşan repertuvarıyla sevenlerine doyumsuz bir gece yaşatan sanatçı, Bahar Bayramını da sahneden kutlayarak “Bahar ülkemize güzelliklerle huzurla gelsin. Hepimize sevgi ve mutluluk getirsin.” dedi.

 

MAÇIN ARDINDAN GÜNAY’A GELDİ

Ebru Gündeş’in konserini izlemeye çok sayıda ünlü isim katılırken, sanatçının hayranı olan sürpriz bir isim ise yurtdışından ayağının tozuyla konseri izlemeye geldi. Atletico Madrid’de Cumartesi günü gündüz maçı olan başarılı futbolcu Arda Turan, maçı biter bitmez soluğu İstanbul’da alarak sanatçıyı izlemeye geldi.

 

Yine iş , sanat ve sosyete camiasını buluşturan Gündeş ‘i dinlemeye gelenler arasında Orhan Gencebay-Sevim Emre , Burak Yakın, İsmet Öztanık, Özcan - Aylin Tahincioğlu ve eşi, Ayşe Erdem, Erkut Soyak, Ersoy Şiveydinli, Sezer Derelioğlu, Nur Yerlitaş, Burcu Esmersoy, Doruk Kaya , Pınar - Kerem Özçapkıngibi isimler yer alıyordu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.