Ebru Gündeş... ESKİ FORMUNA KAVUŞTU!

Ebru Gündeş... ESKİ FORMUNA KAVUŞTU!

Bir yıl aradan sonra yenide Günay sahnesinde sevenleriyle buluşan Ebru Gündeş, yoğun istek ve dolan rezervasyonları sonrasında 3 gala olarak anlaştığı konser anlaşmasını 7 konsere çıkarttı.

Önceki gece BVS Group?a ait Günay Restaurant?ta sahne alan Ebru Gündeş yine unutulmaz bir geceye imza attı.

Gündeş, sevenlerinin yoğun isteği ve dolan rezervasyonları sonrasında 3 gala olarak anlaştığı konser anlaşmasını 7 konsere çıkarttı.

Yaklaşık 3 saat sahnede kalan sanatçı eski ve yeni albümleri dışında Türk Sanat Müziği'nin unutulmaz şarkılarını seslendirdi. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü de sahnede kutlayan sanatçı " Keşke kadınlar gününü mutlulukla kutlayabilseydik...

Bunu çok isterdim ama her gün kötü haberlerle mutsuz oluyoruz... Kadınlara şiddetin olmadığı hatta hiçbir canlıya şiddetin olmadığı bir yıl olsun inşallah" diyerek duygularını dile getirdi...

Ünlü sanatçıyı izlemeye gelenler arasında işadamları Yüksel Mermer, Hüsnü Güreli ve eşi, İbrahim Polat, Nail Güral, Ahmet Kaşıbeyaz, Mehmet Barlas, Yılmaz Ulusoy, Cenk Öztanık, Yasin Albayrak, Sait UIusoy?un yanısıra Derya Ayaydın, Selçuk Ural, Lale Şenses, vardı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.