Ebru Gündeş... KAYAHAN ŞARKILARIYLA SAHNEYE ÇIKTI!

Ebru Gündeş... KAYAHAN ŞARKILARIYLA SAHNEYE ÇIKTI!

Cuma ve cumartesi gecesi BVS Group’a ait Günay Restaurant’ta sahne alan başarılı yorumcu Ebru Gündeş yine unutulmaz gecelere imza atıyor.

Cuma günü ,aynı gün vefat eden ünlü sanatçı Kayahan’ın kendi albümleride okuduğu şarkılarıyla sahneye çıkan Gündeş üzüntüsünü şu cümlelerle dile getirdi ….

“ Bizim adımıza çok zor bir gece. Hepimizin çocukluğu , gençliği yada hayatının bir dönemini onun şarkılarında yaşadığı büyük usta seni asla unutmayacağız . Kıymetli ailesinin , müziğin , hepimizin başısağolsun .’’

SON SENELER YAPRAK DÖKÜMÜ AMA ÇOK ACI BİR DÖKÜM …

Ve sözlerine şöyle devam etti ..

“ Son yıllarda acı bir yaprak dökümü yaşanıyor . Müslüm Gürses , Neşet Ertaş , Adnan Şenses , Müzeyyen Senar , Erol Büyükburç şimdi Kayahan …Yerleri asla dolmuyor, dolmayacak da , Unutulmayacaklar …Her zaman dediğim gibi işte bu yüzden böyle sanatçıların, böyle değerlerin kıymeti bilinmeli .

Üç saatlik sahne performansıyla kendisini izlemeye gelenleri özel seçtiği repertuvarı ve sesiyle büyüledi.

“SAHALARIN İMPARATORU  ŞEREF VERDİ” ....

Cumartesi akşamı ise, İş , sanat ve cemiyet dünyasını buluşturan Gündeş ‘i dinlemeye gelenler arasında Fatih Terim,eşi ve kızları da bulunuyordu.Gündeş  Fatih Terim ‘e “ Sahaların imparatoru  bizi dinlemeye gelerek şeref verdi “ diyerek kendisine alkış istedi ve Terim’in istek yaptığı Kaçak şarkısını seslendirdi.

Tuncay Özilhan ve Ailesi , Mustafa Süzer ve ailesi, Burak Yakın ve ailesi , Sibel Vatandost, Cenk Eren   gibi ünlü isimler de sanatçıyı dinlemeye gelenler arasında yer almaktaydı.

Sanatçının, yoğun istek üzerine uzattığı konserlerinde son haftaya gelindi. 9 konserin yedincisini dün akşam veren sanatçı önümüzdeki hafta Cuma ve Cumartesi günleri son gala konserleri ile Günay seyircisinin karşısına çıkacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.