Ebru Gündeş... KIŞIN İLK KONSERİ GÜNAY’DA!

Ebru Gündeş... KIŞIN İLK KONSERİ GÜNAY’DA!

BVS Group’un Amiral Gemisi Günay Restaurant’ta sahneye çıkan müzik dünyasının güçlü sesi Ebru Gündeş unutulmaz bir geceye imza attı.

Sanatçının ilk konserinin rezervasyonu günler öncesinden doldu.

Sanatçının sevenlerinin yoğun talebi ve günler önceden kapanan rezervasyonları sonrasında Aralık ayı boyunca sanatçı 18 ve 26 Aralık gecelerinde sevenlerine müzik ziyafeti yaşatmaya devam edecek. Üç konserlik Günay konserlerinin ilk gecesinde sanatçıyı sanat, spor ve cemiyet hayatından ünlü isimler yalnız bırakmadı.

 Fulya - Buse - Fatih Terim, Pelin Karahan, Semih Erden, Kerem Tunçeri, Nur Yerlitaş, Ayşe Erdem-Erkut Soyak , Öznur-Burak Yarkın , Mesude –İsmet Öztanık , Derya Ayaydın, Cihan Kamer, Necati Demirkol, Niyazi Mete,Burak Yakın, Hidayet Türkoğlu, Kerem Tunceri,Sercan Taşdelen ve Semih Erden  gibi isimlerin yanı sıra beraber  program yaptığı Murat Boz ve Acun Ilıcalı – Eser Yenenler , Gökhan  Şükür de sanatçıyı ilk gecesinde yalnız bırakmadı .

Üç saatlik müzik ziyafetinde sanatçı sevilen şarkılarının yanı sıra usta sanatçıların da unutulmaz şarkılarıyla izlemeye gelenlere müzik ziyafeti yaşattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.