Ebru Küçükakar... OYUNCULUK ATÖLYESİ AÇIYOR!..

Ebru Küçükakar... OYUNCULUK ATÖLYESİ AÇIYOR!..

25 yıllık tecrübesiyle, alanında ünlü isimlere menajerlik ve basın danışmanlığı hizmeti veren Ebru Küçükakar şimdi de sektöre yeni yetenekler kazandırmayı hedeflediği oyunculuk atölyesini hayata geçiriyor.

7'den 70'e isteyen herkesin katılabilmesi hedeflenen atölye çalışmalarında yaş gruplarına özel sınıflar açılacak.

8 ay sürecek eğitimin ardından başarılı ve yetenekli öğrenciler,  Ebru Küçükakar Menajerlik Ajansına dahil olup profesyonel oyunculuğa adım atacaklar. 

Eğitim sezonun sonunda öğrenciler eğitmenlerin belirlediği bir tiyatro oyununda sahneye çıkarak kendilerini kanıtlama imkanı bulacaklar. 

Ebru Küçükakar Oyunculuk Atölyesinde; Diksiyon & Artikülasyon, Fonetik, Beden Dili ve Doğaçlama, Temel Oyunculuk, Tiyatroda Sahne Teknikleri, Geleneksel Türk Tiyatrosu, Kamera Önü Tecrübesi, Müzikal Oyunculuk ve Çocuklar İçin Tiyatro ve Yaratıcı Drama gibi dersler yer alacak.  

Eğitmen kadrosunda Kahraman Sivri, İrfan Kangı, Tuncay Çağıl, Fulya Aksular, Fatih Ayhan, Cenk Tunalı, Banu İnan gibi tiyatro kökenli önemli oyuncuların olduğu atölye Ekim ayında kapılarını açacak. 

Sektörün önde gelen menajerlerinden Ebru Küçükakar, uzun zamandır hayalini kurduğu atölye hakkında;

Gençleri doğru yönlendirmek ve atölyeden aldıkları eğitimle sektöre sağlam bir giriş yapmalarını sağlamak için böyle bir yola çıkıyoruz.

Heyecanlı, gururlu ve mutluyuz. Kendini keşfetmek ya da geliştirmek isteyen, oyunculuğa gönül vermiş herkesi bekliyoruz, dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.