Ebru Şallı... İKİNCİ ÇIPLAK FOTOĞRAF SKANDALI!..

Ebru Şallı... İKİNCİ ÇIPLAK FOTOĞRAF SKANDALI!..

Ebru Şallı'nın Snapchat hesabından atıldığı iddia edilen bir çıplak fotoğraf daha internete düştü. Bu olay sonrası Şallı cephesinden herhangi bir açıklama gelmedi.

Manken  Ebru Şallı'nın Snapchat hesabından yayıldığı iddia edilen çıplak fotoğraf dün gece internete düştü. Bu kez paylaşılan fotoğrafta ise bir kadına ait cinsel organ fotoğrafıydı. Olay sonrası Şallı, herhangi bir açıklama yapmadı. Sosyal medya yine çalkalandı.

ÜNLÜ MANKENİN BAŞI SNAPCHAT İLE RESMEN BELADA!

Geçtiğimiz günlerde manken  Ebru Şallı'ya ait olduğu iddia edilen paylaşılan çıplak fotoğraf gündem oluşturmuş fakat Şallı, bu fotoğrafın kendisine ait olmadığını belirtmişti.

Aynı hesaptan dün yine çıplak bir fotoğrafın paylaşıldığı iddia edildi. Bu kez paylaşılan fotoğrafta ise sansürsüz bir şekilde bir kadın cinsel organı gözüküyordu.

Ebru Şallı'dan ahlaksız paylaşım! Altsız ve çıplak...

Ebruli adlı snapchat hesabından paylaşılan bu fotoğraf sonrası sosyal medyada birçok eleştiri geldi. Kimi kullanıcılar kendi hesaplarından, 'Artık çıplak fotoğraf görmek istemiyoruz', 'Rezillik' yorumlarını yaptı.

EBRU ŞALLI CEPHESİNDEN AÇIKLAMA GELMEDİ

Kısa süre içinde yaşanan art arda iki benzer olay akıllara ünlü mankenin hesabının hacklendiği ihtimalini getiriyor. Henüz daha  Ebru Şallı cephesinden olayla ilgili bir açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.