`EBRU ŞALLI İLE PİLATES` SERİSİNİN SON DVD`Sİ RAFLARDAKİ YERİNİ ALDI!

`EBRU ŞALLI İLE PİLATES` SERİSİNİN SON DVD`Sİ RAFLARDAKİ YERİNİ ALDI!

Türkiye`ye pilatesi sevdiren ve tanıtan Ebru Şallı`nın, Pilates Serisi`nin yedincisi olan "Ebru Şallı ile Skinny Jeans Egzersizleri" raflardaki yerini aldı...

Türkiye'ye pilatesi sevdiren ve tanıtan Ebru Şallı, Pilates Serisi'nin yedincisi olan "Ebru Şallı ile Skinny Jeans Egzersizleri", sadece 2 haftada 2 beden incelmenin, her daim zinde ve formda kalmanın yollarını gösteriyor.

"Sadece 2 haftada " fazla kilolardan kurtulmanın yollarının egzersizlerle anlatılacağı DVD nin yaz öncesi form tutmak isteyen spor severler tarafından bir hayli rağbet göreceği söyleniyor.

Bu güne kadar hazırladığı 6 tane DVD ile hanımların birçok sorunu için pratik ve kalıcı çözümler sunan Ebru Şallı, DVD çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Medyapım ve İmaj ortak yapımı olan "Ebru Şallı ile Skinny Jeans Egzersizleri"nin çekimleri Tarabya Oteli?nde gerçekleştirildi ve çekimler esnasında Ebru Şallı'ya alanında uzman teknik ve sanat grubundan oluşan büyük bir ekip eşlik etti.

Ebru Şallı?nın 7.DVD çalışması olarak 25 Mart?ta raflarda yerini alan ?Ebru Şallı ile Skinny Jeans Egzersizleri? birçok kadının hayalini kurdukları vücut ölçülerine ulaşmasına yardımcı olacak.

"Son yılların modası düşük belli ve dar jean pantolonlar kâbusunuz olmaktan çıkıyor" diyen Ebru Şallı?nın bu cümleyi sadece bir slogan olarak kullandığını söylemek mümkün değil.

2 çocuk annesi olmasına rağmen inceliği ve esnekliği ile hayranlık uyandıran Ebru Şallı, bu 7.DVD çalışmasında bu başarısının sırrını tüm kadınlarla paylaşırken aslında biraz dikkat ve düzenli pilates ile her zaman zinde ve formda kalınabileceğini anlatıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.