Ece Erken-Tarık Mengüç... KENDİLERİNİ DÖVDÜRMEYE GİTTİLER!..

Ece Erken-Tarık Mengüç... KENDİLERİNİ DÖVDÜRMEYE GİTTİLER!..

Türkiye’de ve Dünya’da birçok şubesi bulunan ve dünya çapında ödüller alan dövme firması Cleopatra İnk Bağdat Caddesi şubesi, aralarında Cihangir Ceyhan, Ece Erken,Aydilge, Tarık Mengüç, Anıl Durmuş gibi ünlü isimlerin katılımlarıyla gerçekleşti.

Cleopatra İnk’in kurucusu İbrahim Karadere duygularını şu sözler ile ifade etti. Karedere ” Bu şu an 29. Şubemiz oldu. Avrupa'nın bir çok ülkesinde de şubemiz var ve İstanbul'da bu şu an ilki. Bütün İstanbul halkını bekliyoruz. İyi, kaliteli dövmelerin sahibi olmak istiyorlarsa buraya bekliyoruz kendilerini. Teşekkür ederim” dedi.

BABAMIN PORTRESİNİ DÖVME YAPTIRACAĞIM

Son zamanlarda Çukur dizisinde Azer karakteri ile sıkça adını duyuran yakışıklı oyuncu Cihangir Ceyhan gazetecilerin sorularını yanıtladı. Dövme ile arasının nasıl olduğu sorulan Ceyhan “ben de dövmesi olan dövme sanatını da seven biriyim. Babamın portresini yaptıracağım.Nihayetinde vücudumuzda bir ömür taşıyacağımız bir şeyi emin olarak ve böyle doğru insanlara emanet ederek yaptırmak lazım. O yüzden Cleopatra'nin doğru adres olduğunu düşünüyorum” dedi.

EYMEN BARSELONA’DA OYNUYOR

Açılışa katılan Ece Erken ise kendisinin de bir çok dövmesi olduğunu ve birkaç dövme daha yaptırmak istediğini söyledi. Oğlu Eymen’i Barcelona Futbol okuluna yazdırdığı söyleyen Erken “  Anne ben Messi olacağım diyor. Çocuğun geleceğe olan bakışını annesi olarak yönlendirmeye çalışıyorum ama bakarsın gazeteci olur başka bir şey olur sizden olur hiç bilemeyiz”dedi.

ÇOCUKLAR BANKA OLARAK KULLANILMAMALI

Geçtiğimiz günlerde Şeyma Subaşı’nın eski eşi Acun’a gönderdiği mesaj hakkında “Biz kadınları da rezil ediyorlar” açıklaması yapan Erken konuya açıklık getirmek istediğini söyledi güzel sunucu “   Ben gerçekten bir ismi hedef alarak söylemek istemedim onu. Aslında ben bütün kadınlara söylemek istedim. Çünkü biz kadınlar eğer ayaklarımızın üzerinde duramazsak, şiddet gördüğümüzde veya başımıza kötü bir şey geldiğinde ne söz hakkımız olur ne çekip gidebiliriz. Erkeğe bağımlı yaşarız ben onu demek istedim. Yani bir çocuk yapıp da erkeğe bel bağlamak yerine, tabi ki çocuğun masraflarını baba karşılayabilir, karşılamalıdır da babası olarak ama kendi masraflarını kadının ayakları üzerinde durup kendi çıkartması lazım. Ancak çocuk da bir banka olarak kullanılmamalı. Benim de evladım var. 15 ay nafaka ödeyemediği oldu, sildim mesela. Benim eski eşim dadının maaşını ödüyor, neden istiyorum biliyor musun? Sorumluluk sahibi olsun, baba olduğunu hatırlasın diye. Çünkü Katar'da yaşıyor ve gerçekten Eymen'le ilişkileri zayıf yani kendi istediği için değil elinde de değil şu an, bizim durumunuzda düzeldi biliyorsun. Mesela ben bu ay ödeyemeceğim dese tamam derim.  Mesela bu yıl Serkan Eymen'in okul masrafını ödemek istedi ilk kez. Eymen 5 yaşına giriyor biliyorsun, bu yıl ödeme seneye ödersin dedim. Ben 12 yaşımdan beri para almadan, 18 yaşımdan beri de para alarak çalışıyorum. Bence her kadın çalışmalı. ” dedi.

Röportajların ardından Gelen misafirler hep birlikte mağazanın açılışını yapmak üzere kurdele kestiler.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.