Ece Gürsel.. `KINA GECESİ`NDE AĞLADI!

Ece Gürsel.. `KINA GECESİ`NDE AĞLADI!

Topmodel ve müzik yorumcusu Ece Gürsel`in katılımıyla gerçekleşen `Kına Gecesi Organizasyonu` renkli görüntülere sahne oldu...

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda bu yıl 13. düzenlenen Evlilik Dünyası Fuarı, gelinlik-damatlık defileleri, dans ve bando gösterileri ve ünlü isimlerin katıldığı birbirinden renkli etkinliklerle devam ediyor.

Davetiyeden nikah şekerine, gelinlikten damatlığa, dekorasyondan mekana, pastadan fotoğrafa kadar pek çok ihtiyaca cevap veren Evlilik Dünyası'na katılan 160 firma, düğün hazırlığı yapan çiftlerle yeni trendleri buluşturuyor...

Ünlü model Ece Gürsel'in katılımıyla gerçekleşen 'Kına Gecesi Organizasyonu' renkli görüntülere sahne oldu...

Erol Yıldırım Kına Organizasyon Firması tarafından düzenlenen 'Kına Gecesi Organizasyonu' ünlü model Ece Gürsel'in katılımıyla gerçekleşti. Davullar eşliğinde geleneksel kıyafetler ile sahneye çıkan Gürsel?e dansçı kızlar eşlik etti.

Kına gecelerinin meşhur türküsü 'Yüksek yüksek tepeler' ile ellerine kına yakılan Ece Gürsel duygusal anlar yaşadı. Hayatı boyunca kına gecesi yapmak gibi bir hayalinin olmadığını belirten Gürsel, 'O kadar güzel ve hoş bir organizasyon ki artık bende evleneceğim zaman muhakkak Türk gelenek, örf ve adetlerine uygun bir kına gecesi yaparım' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.