Ece Üner...'KAMYONCUNUN TEKİYİM!'

Ece Üner...'KAMYONCUNUN TEKİYİM!'

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu interaktif talk show programı ‘Hadi Be’ye başarılı haber spikeri Ece Üner konuk oldu.

 'Hadi Be' programında hiç bilinmeyen yönlerini Emre Saygı'ya anlatan Ece Üner, samimi ve iddialı açıklamalarıyla dikkat çekti. 

‘Kendimden çok sıkılıyorum’

Programın doğru-yanlış bölümünde canlı yayına çıkmadan önce defalarca ayna önünde nasıl göründüğümü kontrol ederim? sorusuna yanlış cevabını veren Üner, Bir kere bakarım o kadar.

Ben kendimden çok sıkılıyorum. Hiç takıldığım bir konu değildir tam tersi kendini mesele edenlerle sorunum var.

‘Kamyoncunun tekiyim’

 Ece Üner ‘Haber okurken dilimin sürçtüğü eyvah rezil oldum dediğin anlar oluyor mu?’ sorusuna şu yanıtı verdi: ‘Angara örneğini söyleceksen onun dışında çok büyük bir sürçmem olmadı.

Bir tane oldu onu da konuştuk zaten o böyle “Metro-Goldwyn-Mayer”gibi kafamı çevire çevire esnediğimi geçen programda konuştuk.

Ama Angara’da çok memnun oldum niye dersen, o an çok garip bir şey düşündüm hakikaten de öyle oldu.

Ya Ece böyle çok ciddi cümleler kuruyorsun, 2018 çocuk işçiliğiyle mücadele yılıydı ve o haberde öyle bir haberdi.

Yani kendi boyundan büyük kağıt arabasını kaldırmaya çalışan çocuk o onu kaldırıyorsa bizde buna baş kaldıralım hadi filan dediğim bir haberdi.

Başka nasıl dikkat çekebilirdik Türkiye gibi bir ortamda o gerçeğe… Angara bilinçli çıkan bir şey değildi  ama sonrasında da üzülmedim niye çıktı diye de.

Dikkat çekmiş oldum en azından, her şerde bir hayır vardır. Hem insanların gülmeye ne kadar ihtiyacı olduğunu gördüm bir kere daha.

Bir de bakıyorlar bana şurada, okumuş burada okumuş, boyu şu kadar, fiziği böyle bundan Angara çıkmaz zannediyorlar ama oysa ben hep söylüyorum kamyoncunun tekiyim yani Angara ne ki!’

‘Bana Alman diyen çok’

Erkeklerden daha hızlı hazırlandığını belirten Ece Üner ‘Benim babam asker kökenli, 3 yaşındayken ağlarken bile git odan da ağla derdi.

Bende giderdim odamın kapısını kapatıp orada ağlardım. Beni hakikaten asker gibi yetiştirdi. Böyle erkeklerden bile hızlı çabuk hazırlanırım.

Çok hızlı alışveriş yaparım çok hızlı bavul toplarım… Bunlar nasıl kadın gibi gelmiyor değil mi?

Seninle 3 aylık tatile çıkacak olalım 3 dakika da valizini hazırlarım veya çabuk alışveriş yaparım. 

Böyle şeyler herhalde baba etkisi diyorum yani. Bunun için bana mesela Alman derler.’

‘2 yaşındayken 18 kiloydum’

Ünlü ve başarılı sunucuya Emre Saygı bebeklik fotoğrafını gösterdiğinde bebekliği hakkında detaylı bilgiler verdi: ‘2 yaşındayken 18 kiloydum.

Annem artık endişelenmeye başlamış. Çünkü artık herşeyi yiyordun dedi.’

Temkinli olmayı sevmiyorum’

Ece Üner ‘Bir yaşına dönebilecek olsan hangi yaşına dönmek isterdin ve o çocuğu ne söylemek isterdin? sorusunu şöyle yanıtladı: ‘3 yaşıma dönmek isterdim ve korkma derdim.

Çünkü çok temkinliyim ve bu temkinli olma hali beni hayatta ki potansiyelimi gerçekleştirmemi engelliyor.

Kaldırımdan aşağı bile adım atarken acır mı diye sorarmışım, denize atlarken acır mı diye sorarmışım, o yüzden gidip korkma derdim. ‘

‘Şuan çocuğumun ineğiyim’

Ekranların sevilen siması Ece Üner çocuğu ile olan anılarını paylaştı: ‘2 senedir hala süt veriyorum çocuğuma, geçen gün ineğimi arıyorum diye beni arıyor çocuk, ne yapıyorsun dedim ineğimi arıyorum dedi. Ben çocuğumun ineğiyim şuan'

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.