Ece Vahapoğlu... USAIN BOLT’A KARŞI TÜRKİYE KAPTANI!..

Ece Vahapoğlu... USAIN BOLT’A KARŞI TÜRKİYE KAPTANI!..

Jamaikalı atlet Usain Bolt, 8,9 milyon takipçili instagram hesabından wellness eğitmeni ve sporcu Ece Vahapoğlu’nun 12-18 Kasım’da düzenleyecekleri Elentor Koşu Dünya Kupası’nda Türkiye kaptanı olduğunu duyurdu.

Yarışa dijital ortamda katılan tüm ülkeler, 12-18 Kasım 2018 tarihleri arasında koştukları toplam km ile yarışarak Elentor Running World Cup’ıkazanmaya çalışacak. 
 
Akıllı telefonlardan Strava sistemine kayıt olduktan sonra koşulan her km sisteme kaydedilecek. Ne kadar hızlı koşulması değil, toplamda ne kadar çok kilometre koşulması yarışı kazanmada belirleyici olacak.

Her ülkenin toplam km’si katılan toplam kişiye bölünerek adil bir yarış sistemi sunulacak.
 
Jamaika’yı Usain Bolt temsil ederken, internet üzerinden yaptıkları araştırmalar sonucunda sosyal medya gücüyle Türkiye’den Ece Vahapoğlu’na teklif götüren ekip, Türk sporcunun kendi fit21 markalı kırmızı takımıyla koştuğu görselini duyurularda da kullandı. 
 
Ece Vahapoğlu, “Geçen sene dünyanın en zor maratonu Everest Maratonu’nda Türkiye’yi temsil eden ilk kişi olduktan sonra beni yeniden heyecanlandıran uluslararası bir koşu organizasyonunda Türkiye kaptanı olarak ülkemi temsil etmek ve ülkemdeki koşu severleri hareket geçirmek görevi büyük gurur veriyor.

Haydi Türkiye hepimiz koşalım!” dedi.
Yarış sonuçları günlük olarak runningworldcup.com sitesinden takip edilebilecek

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.