Ece Vahapoğlu... YOGA HOCASI OLDU!..

Ece Vahapoğlu... YOGA HOCASI OLDU!..

Yıllardır toplum sağlığına yönelik projeler yapan Ece Vahapoğlu, tutkulu sporcu ve eğitmen kimliğine yogayı da ekledi.

Spor ve sağlıklı yaşama dair konfor sağlayan bütün ürünleri bir arada bulundurmayı amaçladığı markası fit21 ile fark yaratan, aynı zamanda wellness eğitmeni de olan Ece Vahapoğlu; özel ve devletten aldığı eğitimler sonrası sertifikalı yoga hocalığına da başladı.

Ece Vahapoğlu artık özel şirketlere stresi azaltmak, daha verimli çalışabilmek ve yaratıcılığı artırmak için yoga dersi vermeye başlıyor. 

Ece Vahapoğlu, aldığı eğitim ve sertifikalara bir yenisini daha ekledi. Evlendikten sonra yoga eğitmeni olan Ece Vahapoğlu; yeni projesi “İş’te Yoga” kapsamında kan dolaşımını artıran hareketler, ağrıları rahatlatan egzersizler, duruş bozukluğunu düzelten hareketler, nefese odaklanarak zihni boşaltarak dinlenme egzersizleri ile konsantrasyon ve odaklanma sağlayan uygulamalar yaptırıyor.

Yoga ile verimlilik artıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı HİS Federasyonu belgeli wellness ve yoga eğitmeni Ece Vahapoğlu, “Evlendikten sonra anne olmayı da düşündüğüm için çok boyutlu faydaları olan yogaya yönelip, bu alanda da profesyonelleşmek istedim.

Hamile ve çocuk yogası konularında bir yandan uzmanlaşırken İş’te Yoga projemiz ile de iş hayatında verimliliğin artmasına destek oluyorum.

Yoga ile çalışanların stresi azalırken odaklanması artıyor. Masa başı çalışanların sırt ve boyun ağrıları hafifliyor.

Hem fiziksel, hem zihinsel sağlık iyileşiyor. Yoga ve nefesle hem kan dolaşımını artıran hareketler, hem duruş bozukluklarını düzelten egzersizler, hem de nefese odaklanarak zihnin boşalmasına destek oluyorum.

15 dakikadan 90 dakikaya kadar çeşitlendirerek iş yerlerinde de yoga yaptırıyorum.” diyerek yeni projesine dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.