Ece Vahapoğlu... YÜZÜ `ALTIN ORAN` ÖLÇÜLERİNDE !..

Ece Vahapoğlu... YÜZÜ `ALTIN ORAN` ÖLÇÜLERİNDE !..

Ece Vahapoğlu`nun yüzünün Leonarda da Vinci`nin meşhur matematiksel güzellik uyum ilkesi olan altın oran kapsamında olduğu ortaya çıktı.

Estetik dermatolog Dr. Erçin Özüntürk, Vahapoğlu'nun yüzünün üzerinde kalibremetre ile yaptığı ölçümler sonucunda şu değerlendirmeyi yaptı:

"Ece Vahapoğlu'nun düzgün kaşları, iri gözleri, gözler arası mesafesinin, burun kanatları ile burun uzunluğunun, çene aralığı ile dudak kenarı ve çene köşesi arasında mesafelerin, yüz simetrisinin, altın kurallar kapsamında olduğunu görmekteyiz.

Bu arada berrak bir cildi olup yapısı ve rengi de son derece canlı bir görüntüyü ortaya koymakta. Sadece dudaklara biraz müdahale ve yüzünün genel anlamda bakıma alınmasıyla güzel görüntüsüne devamlı sahip olması sağlanabilir. Yüzünün güzel görünmesinin en sağlıklı göstergelerinden biri altın oran."

Altın oran ilkesinde, burun kanatlarının genişliği, burun ucu ile kökü arasındaki mesafenin 1.618/1 oranında olmasından geçer.

Ayrıca, Ece Vahapoğlu'nun çene mesafesi dudak kenarı ile çene köşesi mesafesi de altın oranda. Alnındaki dışa bükey konveksite görüntü ve herhangi bir deri altı madde kaybı olmaması da yüzü iyi gösteriyor.

Altın orana sahip yüzlere herhangi bir şey yapılmasına gerek yoktur.

Ece Vahapoğlu'nun yüzünün altın orana sahip olmasının duyulmasının ardından kozmetik firmaları menajerini aramaya başlamış bile

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.