Eda Resurreccion...  `NİHAYET` ALBÜMÜ UĞURLU GELDİ!

Eda Resurreccion... `NİHAYET` ALBÜMÜ UĞURLU GELDİ!

`Nihayet` albümüyle bir anda adından söz ettirmeye başlayan Eda Resurreccion sanat yaşamındaki ilk ödülünü havaya kaldırmanın engin sevincini yaşadı.

Geçtiğimiz günlerde Bordo Müzik?ten çıkan "Nihayet" albümüyle müzik severlere "Merhaba" diyen ve biranda adından söz ettirmeye başlayan Eda Resurreccion sanat yaşamındaki ilk ödülünü havaya kaldırmanın engin sevincini yaşadı?

Zerev (Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve Eğitim Vakfı)nın 20.yılı sebebiyle TİM Maslak Center?da düzenlenen 2014 yılının ?En İyileri? ödül töreni?nde, Geçtiğimiz yıl gösterdiği sahne performansı ve özellikle engelli yurttaşlarımıza verdiği hizmetlerden dolayı ? En İyi Çıkış Yapan Kadın Şarkıçısı? ödülünün sahibi Eda Resurreccion oldu.

Gecede ayrıca, Kadir İnanır, Perihan Savaş, Murat Dalkılıç, Linet, Funda Arar, Ömür Gedik, magazinkolik.com Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur gibi isimler de diğer ödülleri paylaşan isimler arasındaydılar?

Gecede, Eda Resurreccion Amerika ve İsviçre?den özel olarak getirttiği dansçılarıyla muhteşem ve unutulmayacak bir show sergiledi. Resurreccion; performans sonrası ödülünü alırken ayakta alkışlanıp, tüm konukların beğenisini kazandı..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.