Edip Akbayram... "HALKIMIN SIRTINDA KAMBUR OLMAM!"

Edip Akbayram... "HALKIMIN SIRTINDA KAMBUR OLMAM!"

Radyo Turkuvaz'da Hopdedik Ayhan Show'a misafir olan Edip Akbayram yıllardır neden Harbiye ve benzeri mekanlarda konser vermediğini açıkladı.

Yedi yıllık bir aradan sonra çıkardığı yeni albümü Mayıs'la,Radyo Turkuvaz'da Hopdedik Ayhan Show'a misafir olan Edip Akbayram yıllardır neden Harbiye ve benzeri mekanlarda konser vermediğini açıkladı

Hopdedik Ayhan'ın sorduğu " Edip Bey bugün bir çok firma size konser teklifi getiriyordur;Harbiye ve benzeri mekanlar için.Neden böyle yerlerde konser yapmıyorsunuz" sorusuna sanatçı şu cevabı verdi:

"Ben, sevenlerime yük olmak istemem. Belediye sponsorluğunda festivaller ve halka açık ücretsiz konserler dışında bilet satışı yapılan hiçbir konsere katılmıyorum.Neden derseniz, Harbiye ve benzeri mekanlarda yapılan konserlerde bilet pahalı oluyor. Benim dinleyicilerimin ekonomisi genelde dar kesimden insanlar.Tabi ki o bilet parasını da verirler.Ama ben Harbiye'de konser vereceğim diye vatandaşımın kamburu üstüne kambur olmak istemem.Kimseye yük olamam.Bu benim için bir ilkedir."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.