Edis - Anıl Piyancı - Ekin Beril... 'KANİAT' İÇİN BİR ARAYA GELDİLER!

Edis - Anıl Piyancı - Ekin Beril... 'KANİAT' İÇİN BİR ARAYA GELDİLER!

Bir içeçek firmasının reklam kampanyası için bir araya gelen Edis, Anıl Piyancı ve Ekin Beril sözlerini birlikte yazdıkları Kâinat parçasıyla yazın ritmini yükseltiyor.

Kâinat, dijital platformlarda müzikseverlerle buluştu. Kâinat, yazın enerjisiyle hayatın ritmini yükseltmek ve ruhu özgür bırakmak için ilham veriyor.

Ekin Beril ve Anıl Piyancı tarafından bestelenen şarkının düzenlemesi Ozan Çolakoğlu’na ait.

İlhamını mutlu olunan her andan alan şarkı, insanı evrende bir inci olarak nitelendiriyor ve kâinat bu coşkuya ortak ediyor.

Müzikseverlerin yaz ritmini yükseltmek için harekete geçen Edis, Anıl Piyancı ve Ekin Beril, Kâinat’la birlikte yazı kutluyor. 

Beraber yaptıkları ortaklık adına duygularına paylaşan Ekin Beril, farklı tarzlarda ama tek noktada buluştuklarını belirterek ‘kâinatın incisi’ olduklarını söyledi.

Anıl Piyancı ise şarkı ismi olarak belirledikleri Kâinat’ın kendisine ve müziğine her zaman ilham verdiğini belirtti.

Edis; Ekin Beril ve Anıl Piyancı’yla yazın ritmini yükseltmek için bir araya geldiklerinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. 

Yakında klibiyle de yazın ritmini yükseltecek Kâinat şarkısı, Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer, Muud ve Fizy dijital platformlarında müzikseverlerle buluşuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.