Ediz Hun-Selma Güneri… YEŞİLCAM’IN “MUHTEŞEM İKİLİ”Sİ İLK KEZ TİYATRO SAHNESİNDE!

Ediz Hun-Selma Güneri… YEŞİLCAM’IN “MUHTEŞEM İKİLİ”Sİ İLK KEZ TİYATRO SAHNESİNDE!

Tiyatro Ak’la Kara, Yeşilcam yıldızları Ediz Hun ve Selma Güneri yıllar sonra “Muhteşem İkili” adlı romantik komedi oyunuyla ilk kez tiyatro sahnesinde buluşturuyor.

Tiyatro Ak’la Kara yeni sezona yepyeni bir oyunla perde açıyor. Kurulduğu yıldan bu yana ilkleri ve farklılıkları bir araya getiren tiyatro, bu yıl Yeşilcam’ın ünlü yıldızlarından Ediz Hun ve Selma Güneri’yi yıllar sonra ilk kez tiyatro sahnesinde bir araya getiriyor. Sinema dünyasında beraber birçok filmde yer alan ünlü yıldızlar bu sefer “Muhteşem İkili” adlı romantik komedi oyunuyla tiyatroseverlerle buluşuyor.

 Değerli isimler bu kadroda

Oyunun kadrosunda birbirinden değerli isimler yer alıyor. Oyunu yöneten Atilla Şendil, yönetmen yardımcıları; Ozan Dağara- Pelin Turancı, dekor; Şirin Dağtekin, Işık Yüksel Aymaz, oyuncular Ediz Hun, Selma Güneri, Savaş Özdural, Ilgın Angın ve Fatih Özacun bulunuyor. İkili ilişkileri anlatan oyunun konusu; Yılların değiştiremediği tek şey belki de Aşk’tır!... Engin ve Meltem bir zamanların en ünlü Yeşilçam, kabare ve televizyon oyuncularındandır. Sahne birliktelikleri evlilikle sonuçlanmış fakat bir süre sonra hem oyuncu hem evlilik ilişkileri bitmiştir. Aradan geçen 10 yılın ardından birbirlerinin isimlerine bile tahammül edemeyecek noktaya gelmişlerdir. İkisiyle ayrı ayrı görüşmeyi sürdüren Engin’in yeğeni Savaş’a çalıştığı televizyon kanalından eski meşhur oyuncuları bir araya getirmekle ilgili bir program verildiğinde süreç başlar. Acaba Savaş birbirine dayanamayan bu ikiliyi bir araya getirmeyi başarabilecek mi?

muhtesemikili-edizhun-selmaguneri-afis.jpg

Romantik komedi tadında “ Muhteşem İkili” oyununu kaçırmak istemeyen tiyatroseverler, biletleri Tiyatro Ak’la Kara gişelerinden  0216 541 43 59  numarayı arayarak ya da Biletix ve Biletinial’dan satın alabilir.

Künye

Yazan / Uyarlayan : Savaş Özdural

Yöneten: Atilla Şendil

Yönetmen Yardımcıları: Ozan Dağara – Pelin Turancı

Dekor: Şirin Dağtekin

Işık: Yüksel Aymaz

Oyuncular: Ediz Hun, Selma Güneri, Savaş Özdural, Ilgın Angın, Fatih Özacun

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.