EFSANE YARIŞ ATI BOLD PILOT İÇİN ÖZEL KOŞU!

EFSANE YARIŞ ATI BOLD PILOT İÇİN ÖZEL KOŞU!

Bold Pilot Koşusu kupa törenine bu yıl adından övgü ile söz ettirerek beyaz perdeye damgasını vuran “Bizim İçin Şampiyon” filminin başrol oyuncuları Ekin Koç, Farah Zeynep Abdullah ve Atman ailesi katıldı.

Efsane yarış atı Bold Pilot koşusu, Bizim İçin Şampiyon filminin başarısından sonra bu yıl ilk kez İstanbul’da yapıldı.

 

Türkiye Jokey Kulübü “Bizim İçin Şampiyon” filminin beyazperdede yakaladığı büyük başarının ardından efsane yarış atı Bold Pilot adına düzenlenen koşunun İstanbul’da yapılması kararını aldı.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen koşu önceki gün Veliefendi Hipodromunda gerçekleştirildi.

Kupa törenine ise gişede birçok ilke imza atarak yılın en çok beğenilen ve övgü alan filmi “Bizim İçin Şampiyon”un başrol oyuncuları Ekin Koç, Farah Zeynep Abdullah ile Atman ailesi adına Lale Atman ve Esra Atman katıldılar.

Şeref tribününde koşuyu hep birlikte heyecanla izleyen filmin oyuncuları ve Atman ailesi, Bold Pilot koşusunun birincisine kupasını takdim ettiler.

Bold Pilot koşusunu “Anaakın” isimli tay kazanırken, kazanan atın jokeyi Hışman Çizik kupasını Ekin Koç’un elinden alırken at sahibine ödülünü Farah Zeynep Abdullah verdi.

Sonrasında kazananlarla objektiflere birlikte poz veren başrol oyuncuları, Lale Atman ve Esra Atman hem Bold Pilot’ı andıklarını hem de merhum Özdemir Atman ve Begüm Atman’ı onurlandırdıklarını ifade ettiler.

 

Efsane yarış atı Bold Pilot ve onun bir araya getirdiği ünlü jokey Halis Karataş ve Begüm Atman arasındaki ölümsüz aşkın gerçek hikayesi beyaz perdeye taşıyan “Bizim İçin Şampiyon”, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün de desteğiyle çekildi. “Bizim İçin Şampiyon”un gelecek aylarda sinemalarda yeniden gösterime girmesi planlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.