Ege'nin Hamsisi... KASABA’NIN SÜRPRİZ MİSAFİRİ!

Ege'nin Hamsisi... KASABA’NIN SÜRPRİZ MİSAFİRİ!

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin gönüllerinde taht kuran Ege’nin Hamsisi,5. bölümü ile 13 Ağustos Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına geliyor.

 

Ege ve Karadeniz’in büyüleyici coğrafyasının güzelliklerini gözler önüne seren dizi, komik, esprili sahneleriyle olduğu kadar duygu yüklü senaryosuyla da dikkat çekiyor.

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz’in üstlendiği dizinin, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan, senaryosunu ise Bahar Filiz Ekinci kaleme alıyor.

Bölgelerinin muhteşem lezzetlerini sunan Karadenizli ve Egeli iki restoran sahibinin çevresinde gelişen komik, duygusal ve eğlenceli olayları anlatan Ege’nin Hamsisi’nde bu hafta neler olacak?

Kasaba’nın Sürpriz Misafiri

Fikret’in Ege'ye gelişi kasabadakiler için büyük bir olay olur.  Tası tarağı toplayıp Şevket'in yanına gelen Fikret gözünü Melahat’a diker ve onun attığı her adımı takip etmeye başlar.

Belediye başkanı Nuri, baca dumanı yüzünden Fırtına Şevket'in Mıhlamasını mühürleyince Şevket çok bozulur ve hatasını düzeltmek için harekete geçer. Bu durumdan Melahat’ı sorumlu tutan Şevket, Melahat’a karşı atağa geçer.

Öte yandan Deniz ve Zeynep'in araları iyice ısınmaya başlar. Aynı yerde yaşamalarına rağmen Şevket ve Melahat'ın savaşı yüzünden birbirleriyle görüşmeleri oldukça zordur.

Gizlice buluşmak için bir yol bulmaları gerekir. Deniz, Zeynep için müthiş bir sürpriz hazırlar. Ancak bu sürpriz başlarına büyük bir bela açacaktır.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.