Ege'nin Hamsisi... ZEYNEP'LE DENİZ'İN AŞKI REKABET DÖNER!

Ege'nin Hamsisi... ZEYNEP'LE DENİZ'İN AŞKI REKABET DÖNER!

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin gönüllerinde taht kuran Ege’nin Hamsisi,10. bölümü ile 24 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına geliyor.

Ege ve Karadeniz’in büyüleyici coğrafyasının güzelliklerini gözler önüne seren dizi, komik, esprili sahneleriyle olduğu kadar duygu yüklü senaryosuyla da dikkat çekiyor.

Bölgelerinin muhteşem lezzetlerini sunan Karadenizli ve Egeli iki restoran sahibinin çevresinde gelişen komik, duygusal ve eğlenceli olayları anlatan Ege’nin Hamsisi’nin 24 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanacak olan 10. Bölümünde neler olacak.

Zeynep'le Deniz’in aşkı, yerini rekabete bırakır…

“Melahat, oğluna bir daha hiç ayrılmamak üzere kavuştuğunu düşünürken, tesadüfen bulduğu mektupla büyük bir hayal kırıklığına uğrar.

Deniz'in aslında İngiltere'ye gitme hayalleri kurup, gizlice her şeyi planladığını öğrenmiştir. Büyük bir çaresizliğe düşen Melahat'ın sıkıntısını ise kasabada bilen tek biri vardır...

O da mahkeme gününe hazırlanan Şevket Usta…

Zeynep, iş yerinde hesapta olmayan bir sorumluluğun altına girer.  Zeynep'le Deniz'in arasında büyüyen aşk, şantiyede yerini rekabete bırakır.

Kasabada ise aşklarını tehlikeye atan bir durumla karşılaşırlar. Deniz, Şevket'in kafasını kurcalamaya başlamıştır...”

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz’in üstlendiği dizinin, yönetmenliğini Ufuk Hakan Eren, senaryosunu ise Bahar Filiz Ekinci kaleme alıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.