Ege'nin Hamsisi... ZOR KARAR!

Ege'nin Hamsisi... ZOR KARAR!

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin gönüllerinde taht kuran Ege’nin Hamsisi’nin 9. Bölümü, 10 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına geliyor.

Ege ve Karadeniz’in büyüleyici coğrafyasının güzelliklerini gözler önüne seren dizi, komik, esprili sahneleriyle olduğu kadar duygu yüklü senaryosuyla da dikkat çekiyor.

Bölgelerinin muhteşem lezzetlerini sunan Karadenizli ve Egeli iki restoran sahibinin çevresinde gelişen komik, duygusal ve eğlenceli olayları anlatan Ege’nin Hamsisi’nin 10 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanacak olan 9. Bölümünde neler olacak.

Deniz, Aşk ile İş Arasında Seçim Yapmak Zorundadır...

“Deniz, Zeynep'in kendinden uzak durmasına daha fazla dayanamaz ve onu her bulduğu yerde konuşmak için bir fırsat kollar. Ancak bu hiç de kolay olmayacaktır. 

Zeynep’in Karadeniz inadı tutmuştur ve bu inattan kolay kolay vazgeçmeyecektir.  Sığacık'ta bulduğu aşkı İngiltere hayali yüzünden kaybetmenin eşiğine gelen Ege delikanlısı, artık hayati bir karar vermek zorundadır. 

Aşk ile iş arasında bir seçim yapmak Deniz için kolay olmayacaktır.

Eşrefcan'ın yaklaşan sünnet düğününde kirvelik görevi üstlenen Şevket, Melahat'la olan rekabetini esnaflıktan daha ileri bir boyuta taşıyıp ortalığı kızıştıracaktır. 

Ancak bu düğünde başlarına gelecekten henüz haberleri yoktur.”

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz’in üstlendiği dizinin, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan, senaryosunu ise Bahar Filiz Ekinci kaleme alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.