EĞLENCEYE TRT KALİTESİ!

EĞLENCEYE TRT KALİTESİ!

On sekiz yıl aralıksız TRT ekranında seyirci ile buluşan “Akşam Sefası” programının önemli dört sanatçısı bir araya gelerek “Biz Bize” adı altında oluşturdukları yepyeni müzik grubuyla sahne çalışmalarına başladılar.

TRT’nin müzik kadrolarında uzun yıllar çalışarak başarılı bir performans sergileyen dört sanatçı müzik dünyasında  bu kez farklı bir yolculuğa çıktı.

TRT ekranlarında on sekiz yıl “Akşam Sefası” adlı müzik eğlence programının kadrosu içinde bulunan Mehsem Özşimşir, Alp Arslan, Melda Kuyucu Kılıç ve Nusret Yılmaz “Biz Bize” adı altında sahne çalışmalarına başladılar. Dört kişilik grup eğlence hayatına yeni bir soluk farklı bir hava getirmek için bir arya geldiklerini belirtiyorlar.

Ünlü sanatçı Muazzez Abacı’nın menajeri Taner Budak tarafından bir araya getirilen “Biz Bize” grubu klasik Türk sanat müziğinden, pop müziğe, arabeskten fantezi müziğe kadar çok geniş bir yelpazedeki repertuarları ile öne çıkıyor.

“Bize Bize” grubu sanatçıları “Kısır bir döngüye giren müzik dünyasında önemli bir fark yaratmak üzere bir araya geldik. TRT ekranında her telden söylediğimiz şarkılar her kesimden müzik severlere büyük keyif veriyordu.

Uzun zamandır da bu tarzı benimsemiş bir grup çalışması yoktu. Bu önemli eksikliği giderirken sahne çalışmamızda güçlü bir saz grubu ile  Dede Efendi’den Orhan Gencebay’a kadar çok farklı eserlerle müzik dünyasında uzun bir yolculuğa eğlenerek çıkıyoruz.

Sahne çalışması yaptığımız pek çok yerde seyircilerden aldığımız istek şarkılar nedeniyle neredeyse sahneden inemiyoruz” diyorlar. Yoğun bir çalışma temposu içinde olan “Biz Bize” grubu gittikleri her yerde büyük ilgi görüyorlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum