Ekin... OĞLUNA MUHTEŞEM SÜNNET DÜĞÜNÜ!

Ekin... OĞLUNA MUHTEŞEM SÜNNET DÜĞÜNÜ!

Şarkıcı Ekin 7 yaşındaki oğlu Toprak için Merter Green Park Otel'de davullu-zurnalı muhteşem bir sünnet düğünü yaptı.

Sanatçı dostlarının yanı sıra Amerika, Almanya’dan Uluslar arası diplomatlar birliği başkanı  Gunther Meinel, İsveç, Danimarka, Norveç, Azerbaycan gibi bir çok ülkeden Ekin - Peri Akkaş çiftinin dostları ve sanatçı arkadaşları sünnet düğününe katıldı.

Seçkin konuklarla gerçekleşen sünnet düğününe İzmit’den özel olarak getirilen bir yarış atıyla gelen Ekin’in oğlu Toprak, bu özel günde babasını duygulandırdı.

Gözleri bir ara dolan sanatçı Ekin “Duygusal bir yapıya sahibim, hayatınızı adadığınız evladınızı büyürken izlemek gözlerimi yaşarttı” dedi.

Fatih Müdürdar'ın sunumuyla gerçekleşen dillere destan sünnet düğününe katılan sanatçılar arasında, Tarık Mengüç, Nilay Dorsa, Hamiyet, Faruk Tuncel, Latif Doğan ilk göze çarpanlar arasında idi.

40 kişilik orkestra eşliğinde bir bir sahneye çıkan sanatçı dostlarının şarkılarıyla coşan Ekin ve konuklar gece boyunca sahnede halayda çekti, dans etti.

Ev sahiplerinin, konukların ve mekanın şıklığı göz kamaştırırıken, tüm konuklara sünnet düğünü hatırası olarak nazar boncuğu dağıtıldı.

 

İŞTE MUHTEŞEM DÜĞÜNDEN ÇOK ÖZEL KARELER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.