EKRANDA DANS EDEN DOKTORA SORUŞTURMA!

EKRANDA DANS EDEN DOKTORA SORUŞTURMA!

Türk Tabipleri Birliği (TTB), bir televizyon programında dans eden kalp ve damar cerrahisi uzmanı Opr. Dr. Banu Küçükpolat hakkında inceleme başlatılmasını talep etti.

Bir televizyon programına çıkarak dans etmesiyle sosyal medyada gündem olan Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Banu Küçükpolat’a TTB’den inceleme talebi geldi.

TTB’DEN İNCELEME TALEBİ

TTB tarafından İstanbul Tabip Odası Başkanlığı’na gönderilen yazıda şu ifadelere yer verildi:

* “Sabahın Sultanı Seda Sayan” adlı televizyon programında konuk olan Op. Dr. Banu Küçükpolat’ın tıbbi deontoloji ve hekimlik meslek etiği kuralları ışığında disiplin işlemleri yönünden değerlendirilmesini ve sonucundan tarafımıza ve ilgililerine bilgi verilmesini bekleriz.

 

Türk Tabipleri Birliği, Seda Sayan'a konuk olan Opr. Dr. Banu Küçükpolat için inceleme talebinde bulundu

"İNCELEME KARARININ DANSLA İLGİSİ YOK"

Haber türk'te yer alan habere göre, TTB, Küçükpolat hakkındaki inceleme talebinin dans etmesiyle ilgili olmadığını, yayının olduğu gün taraflarına birtakım şikayetlerin geldiği olduğunu açıkladı.

Alınan şikayetlerin sebebinin, hekimin dans etmesiyle ilgili olmadığı; programın Op. Dr. Banu Küçükpolat'ın reklamına dönüştürülmesi olduğu belirtildi.

Değerlendirmenin etik ilkeler kapsamında olduğu ifade edilirken, yasak olmasına rağmen hekimin kendi reklamını yaptığı öne sürülerek Seda Sayan'ın, "Ben olsam bu doktora giderim, bence siz de gidin" gibi ifadelerinin şikayete konu olduğu bildirildi.

'LİNÇ DE YEDİM ÖVGÜ DE ALDIM'

Olayın kısa sürede gündem olmasının ardından Instagram hesabından paylaşım yapan Küçükpolat, "Bu kadar ses çıkaracağını düşünmemiştim.

Linç de yedim övgü de aldım. Ama canlar ben böyleyim değişmem.

İstesem de değişemem. Ruhum istiyor ben yapıyorum.

Sevenlere de sevmeyenlerime de duyurulur" ifadelerini kullanmıştı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.