Ekrem Arpak... KISA ZAMANDA BÜYÜK BAŞARI!!

Ekrem Arpak... KISA ZAMANDA BÜYÜK BAŞARI!!

Her bölümü ile pazartesi gecelerine damga vuran "Saz İle Söz İle" programın dördüncü bölümü, ülke genelinde ilk elli program arasında 42. sıraya yerleşerek büyük bir başarıya imza attı.

TRT Müzik'i Zirveye Taşıyan Ekrem Arpak, Transfer mi Oluyor? 

 

TRT Müzik'te pazartesi geceleri yayınlanan ve giderek klasik haline gelen "Saz İle Söz İle" programının sunucusu başarılı sanatçı Ekrem Arpak kısa sürede büyük bir başarıya imza attı!

 

 TRT MÜZİK TARİHİNDE BİR İLK!

 

Ekrem Arpak'ın konukları ile kurduğu dostluklar, programdaki samimi duruşu, canlı performansı kısa sürede izleyiciden büyük beğeni alırken program aynı zamanda büyük bir başarıya da imza attı.

 

Her bölümü ile pazartesi gecelerine damga vuran programın dördüncü bölümü ise totalde 7.42 reytingi ile TRT Müziği ülke genelinde ilk elli program arasında 42. sıraya yerleştirerek büyük bir başarıya imza attı.

 

 İZLEYİCİDEN TRT MÜZİĞE GÖRÜLMEMİŞ TEPKİ!

 

Programın bant yayını olmasına rağmen her pazartesi gecesi programı izlerken çekilmiş selfieleri ile #trtmüzik ve #sazilesözile ( # ) ile binlerce paylaşım yapan Arpak hayranları aynı zamanda TRT Müziğe  yorumlar yaparak ve kanalı telefon yağmuruna tutarak beğenilerinin yanısıra program saatine tepkilerini koyuyorlar.

 

ÜZGÜNÜM!

 

Kulislerde kısa sürede yakaladığı başarıya sosyal medyasında ( ÜZGÜNÜM! ) yorumu ile ironik bir paylaşım yapan Ekrem Arpak'ın TRT Müzik'ten özel kanala transfer olmak için teklifler aldığı ama TRT Müzik ile devam etmek istediği konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.