Ekrem Arpak... ŞANLIURFA VALİSİ'Nİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ!..

Ekrem Arpak... ŞANLIURFA VALİSİ'Nİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ!..

Başarılı sanatçı Ekrem Arpak, Şanlıurfa Valiliğine atanan ve göreve yeni başlayan Abdullah Erin'i makamında ziyaret etti.

Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaret çıkışında basına kısa bir açıklama yapan Arpak; kendilerini önceden de tanımaktan büyük mutluluk duyduğum Sn. Valimize Hoşgeldin ziyaretinde bulunduk. Sn. Valimizi ve onun ülkemize verdiği başarılı hizmetlerini önceden biliyorduk ve açıkçası memleketime gelişinden dolayı duyduğumuz memnuniyeti, mutluluğu bizzat kendilerine ilettik.

Şanlıurfa Halkı bilmelidir ki; bölgenin ve bölge Halkının duygusunu, acısını, sevinci ve beklentilerini yakinen bilen, zamanının çoğunu halka ayıran, samimi, duyarlı ve çok başarılı bir Valileri var artık.

Ben yeni Valimizin Urfa'mıza büyük hizmetlerde bulunacağına biliyor, inanıyorum. İşte bu inancımızı kendilerine ileterek her daim yanında olduğumuzu ifade ettik.

Urfa Valiliğine atanan ve görevine yeni başlayan Abdullah Erin ise; Ekrem Bey Memleketimizin ve ülkemizin sanatsal anlamda gerçek bir değeridir.
Kendisinin memleket sevdası ile yaptığı projelerde memleketi ve bölgeyi tanıttığını biliyor takdir ediyorum.

Böyle değerli bir sanatçımızın varlığı ve bizi ziyaretlerinden mutlu olduk diyerek Ekrem Arpak'ı uğurladı.
Bilindiği gibi Ekrem Arpak birkaç sanatsal faaliyet için bölgede bulunuyor.

CEYLANPINAR KAYMAKAMI Ahmet KARATEPE İLE BİR ARAYA GELDİ

Ziyaretlerine ara vermeden devam eden Arpak: üç yıldır Ceylanpınar İlçesinde başarı ile görev yapan Kaymakam Ahmet Karatepe ile de bir araya geldi.

Ceylanpınar ve Ceylanpınar tanıtımı için neler yapılabileceği üzerinde bilgi alış verişi yapan ikilinin samimiyeti dikkat çekti.

Görüşme bitiminde " Üç yıldır Ceylanpınar'ımız da büyük hizmetler de bulunan Sn. Kaymakamımız ile buluşmak, fikir alış verişinde bulunmak açıkçası çok keyifliydi. Kendilerinin güler yüzü, bir Ceylanpınar'lı gibi verdiği emekleri zaten biliyorduk bu bağlamda teşekkür ettik." açıklaması yapan Arpak'ı çok takdir ettiklerini ifade eden Karatepe ise ; " Ekrem Bey aslen Siverek'li lakin memleketin her karısının tanıtımına verdiği katkıları takdirle takip ediyor ayrıca özellikle Ceylanpınar için sanatsal anlamda kattıklarını mutlulukla izliyoruz.
Ekrem Bey değerli bir sanatçımızdır ve kendileri ile bulunmaktan büyük mutluluk duyduk " diyerek görüşmeden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.