EKSİ 10 DERECEDE BUZ GİBİ SUYA ATLADILAR!

Kış sporlarıyla eğlenceyi bir araya getiren, bir içecek firmasının sponsorluğunda düzenlenen Kar Havuzu, bu yıla özel olarak ünlü yarışmacıların kıyasıya rekabetini konu alan bir film olarak takipcilerle buluşuyor.

Uludağ’da gerçekleşen Kar Havuzu film çekimleri, birbirinden eğlenceli anlara sahne oldu.

Survivor’la tanınan Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı, ünlü Youtuber Orkun Işıtmak, Ralli pilotu Doğan Kabak, seyahat yazarı Kerimcan Akduman, espor dünyasının ünlü ismi Cantuğ “Unlost” Özsoy yarışmacılar arasındaydı.

red-bull-kar-havuzu-2021-barisyagci-nisa.jpg

-10 derece soğukta gerçekleşen çekimlerde yarışmacılar kendi tasarladıkları eğlenceli kostüm ve ekipmanlarıyla, buz gibi suyla dolu havuza en havalı atlayışı yaparak jüriyi etkilemeye çalıştı.

Ortaya birbirinden renkli görüntülerin çıktığı filmin sunumunu ise Var Böyle Tipler içerikleri ile tanınan yaratıcı isim Kıvanç Talu üstlendi.

Birinci ise yarışmadaki tek kadın katılımcı olan Nisa Bölükbaşı oldu.

Yılın en havalı yarışması Kar Havuzu 2021’in merakla beklenen filminin çekimleri Uludağ Kayak Merkezi’nde sosyal mesafe kurallarına uygun olarak seyirci katılımı olmadan gerçekleşti.

Yarışmacıların özgün ve eğlenceli kostümleriyle katıldığı çekimlerde 6 ünlü sima kıyasıya rekabet etti.

Yarışmacılar arasında; Survivor’la tanınan Nisa Bölükbaşı, Barış Murat Yağcı, ünlü Youtuber Orkun Işıtmak, Ralli pilotu Doğan Kabak, seyahat yazarı Kerimcan Akduman, espor dünyasının ünlü ismi Cantuğ “Unlost” Özsoy yer aldı. 

Katılımcılar kar pistinde; unicorn’dan zürafaya, köpek balığından ralli aracına ve paraşüte kadar çeşitli kostümlerle -10 derece havada buz gibi suyla dolu havuza atladı.

Kar Havuzu’nda buz gibi suya atlamak zor mu?  

Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı’nın performans gösterdiği Kar Havuzu 2021’de, ikiliye “Kar Havuzu’nda buz gibi suya atlamak zor mu?” sorusu yöneltildi.

Yağcı, “Elbette, ancak benim için mutlaka denenmesi gereken deneyimlerden biriydi.

Bugün burada olduğum için çok mutluyum” dedi. Bölükbaşı ise, “Kar Havuzu daha önce katıldığım yarışma gibi, 5 ay sürse denemeye razıyım” diye konuştu.

Performansın yanı sıra yaratıcılığın da sonuçlar üzerinde bir o kadar etkili olduğu yarışmanın jürisinde ise; gazeteci ve moda yazarı Neslişah Şatıroğlu, Şokopop olarak bilinen Youtuber Ekim Acun, yazar ve sunucu Funda Karayel, sporcu Kübra Dağlı ile Red Bull Türkiye Instagram hesabı takipçileri arasından seçilen 2 kişi yer aldı.

Sunuculuk rolünü ise Var Böyle Tipler içerikleri ile tanınan yaratıcı isim Kıvanç Talu üstlendi.

Birbirinden renkli ve cesur katılımcılar aynı zamanda özgün kostümleriyle unutulmaz birer performans sergiledi. 

Kar Havuzu filmine konu olan yarışmada birinciliği, katılımcılar arasındaki tek kadın olan Nisa Bölükbaşı elde etti.

İkinci isim Doğan Kabak, üçüncü isimse Orkun Işıtmak oldu. Eğlenceli film 7 Mart Pazar akşamı saat 18.00’da Redbull.com/KarHavuzu adresinde.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.