Elçin Sangu - Birsen Altuntaş... 'MAFYACILIK' KELİMESİ HAKARET SAYILMADI!

Elçin Sangu - Birsen Altuntaş... 'MAFYACILIK' KELİMESİ HAKARET SAYILMADI!

Elçin Sangu, geçen haziran ayında Beykoz Cumhuriyet Savcılığı’na başvurdu ve hakkında açılan “dolandırıcılık ve evrakta sahtecilik” davasının haberini yapan gazeteci Birsen Altuntaş’tan şikayetçi oldu. Savcılık , Altuntaş'ın Sangu için kullandığı "mafyacılık" kelimesini hakaretten saymadı.

Uykucu” filminin galasında gazeteci Birsen Altuntaş ile oyuncu Elçin Sangu ve sevgilisi Yunus Özdiken arasında yaşanan gerginlik, aradan günler sonra ortaya çıkmıştı. Altuntaş, daha önce Sangu - Özdiken çiftiyle ilgili “dolandırıcılık” iddiasını haberleştirmiş, çift de bu haber için “Yalan” diyerek suç duyurusunda bulunmuştu.

"Şeref ve saygınlığı zedeleyici nitelikte değil"

Sangu, Altuntaş'ın " “…Sen kimsin ki! Mafyacılık oynamayı bırak. Ha tabii senin 14 yıllık sevgilin vize almadan havalimanına gidip rezil olup geri döndüğü İtalya davetini hatırladı herhalde…” sözleriyle onur ve saygınlığının rencide edildiğini öne sürerek, savcılığa şikâyette bulunmuştu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, savcılık ’mafya’ kelimesinin onur şeref ve saygınlığı zedeleyici nitelikte olmadığına, kamu adına kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi. Savcılık daha sonra Sangu’nun karara ettiği itirazını da reddetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.