Elçin Sangu... EN GÜZEL VAMPİR!

Elçin Sangu... EN GÜZEL VAMPİR!

Uzun süredir merakla beklenen BluTV’nin sıradışı vampir dizisi “Yaşamayanlar”ın başrolünde yer alan başarılı, güzel oyuncu Elçin Sangu, canlandıracağı “Mia” karakteriyle çok konuşulacak.

Yer aldığı projelerle büyük bir hayran kitlesine sahip olan başarılı oyuncu Elçin Sangu, son olarak çekimleri geçtiğimiz aylarda sona eren BluTV’nin merakla beklenen vampir dizisi “Yaşamayanlar”da “Mia” karakterine hayat verdi.

164 yaşında genç bir vampir olan Mia’nın kendisini vampire dönüştüren Dimitri’yi öldürüp yeniden insan olabilme amacıyla İstanbul’a gelişiyle başlayan dizide tutku, nefret, yaşam, ölümsüzlük, iyilik ve kötülük arasındaki sınırların belirsizleşmesiyle içinden çıkılmaz bir hal alan evrende insanlar ve vampirler arasında büyük bir savaş başlamak üzeredir.

8 bölüm sürecek bu sıra dışı işte bir vampire hayat veren Elçin Sangu, projeye dahil oluş süreci ve proje hakkında düşünceleriyle ilgili şöyle dedi:

“Yaşayamayanlar projesinin yapılacağını duyduğumda ajansım aracılığıyla iletişime geçip “Merhaba Ben Mia” diyerek gittim.

Çünkü yıllardır fantastik bir iş yapmak istiyordum, özellikle vampir hikayelerine bayıldığım için hiç şüphesiz tam benim yapmak isteyeceğim şeydi ve projeye dahil olan ilk karakter ben oldum.

Daha önce yapılmamış olması sebebiyle riskleri de vardı ama hiç düşünmedim, çünkü bence önemli olan yeni şeyler denemekten korkmamak ve tüm olabilecek tepkilere rağmen cesur eylemler ve işlere adım atabilmek...

Bu işin başarısından çok cesareti takdir edilecek. Bu proje için en başından beri düşüncem; biz yapalım ve alternatif işler çoğalsın, daha iyileri de yapılsın, geleceğe umutla bakalım.”

Heyecanla beklenen “Yaşamayanlar” alternatif işlere imza atarak Türkiye’nin en sevilen dijital platformlarından biri haline gelen BluTV’de çok yakında başlıyor…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.