Elif Kaya...KÜÇÜK HAYRANIYLA DÜET YAPTI'

Elif Kaya...KÜÇÜK HAYRANIYLA DÜET YAPTI'

Genç ve başarılı yorumcu Elif Kaya, önceki gece Bodrum Bardakçı Koy'unda bulunan bir otelde sahne aldı.

Programına sevilen parçalarından "Aşklarca" ile başlayan Kaya, birbirinden hareketli parçaları ve sahne performansıyla kendisini dinlemeye gelen  müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. 

Askılı gümüş mini elbisesini beyaz incileriyle kombinleyerek sahnesine çıkan Elif Kaya, yürek hoplattı.

Genç şarkıcı muhteşem sahne şovuyla hayranlarının beğenisi topladı. Kendisini dinlemeye gelenler arasından küçük bir hayranı Elif Kaya ile şarkı söylemek isteyince genç şarkıcı Maya isimli hayranını kırmayarak  sahnesinde ağırladı.

Küçük hayranı Maya'nın orkestra eşliğinde söylediği "Kanatlarım Var Ruhumda" şarkısına Elif Kaya da eşlik edince muhteşem bir düete imza attılar.

Düet sonrasında küçük hayranı şarkıcıya teşekkür ederken, Kaya sahnesinde ağırladığı misafirine sarılarak yerine uğurladı.

Hareketli şarkıların yanında slow şarkılara da yer veren şarkıcı konserinin son bölümünde masanın üzerine çıkarak dans etti.

Konserinde rahmetli Cem Karaca'yı söylediği "Ceviz Ağacı" parçasıyla anan başarılı şarkıcı, müzikseverlerden tam not aldı.

 

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan güzel şarkıcı, sevenleri tarafından gelen istek parçaları geri çevirmedi. Kaya programını "Yallah" şarkısıyla noktaladı.   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.