Elif Yılmaz... İSİM BENZERLİĞİ, BASIN AÇIKLAMASI YAPTIRTTI !..

Elif Yılmaz... İSİM BENZERLİĞİ, BASIN AÇIKLAMASI YAPTIRTTI !..

Oyuncu Elif Yılmaz, geçtiğimiz günlerde göz altına alınan `Tek Türkiye` nin senaristi Elif Yılmaz ile olan isim benzerliğinden dolayı zor günler geçiriyor...

Geçtiğimiz günlerde göz altına alınan 'Tek Türkiye' nin senaristi Elif Yılmaz'ın sosyal medyada çıkan haberlerinde isim benzerliğinden dolayı fotoğrafı konulan oyuncu Elif Yılmaz, bu karışıklığa bir basın açıklaması ile açıklık getirdi.

İşte Oyuncu-manken Elif yılmaz'ın yaptığı basın açıklamasının düzeltilmemiş orjinal hali..

"Dün sabah gözaltına alınan "Tek Türkiye" senaristi Elif Yılmazla bir ilgim yoktur, internette fotograflarımı alıp altına "Tek Türkiye " senaristi diye yanlış bilgi girmişler sadece isimlerimiz aynı ve o kız kapalı, size açık cvmi gönderiyorum. 27 Mart 1980 inegöl'de doğdum. 2011'e kadar çeşitli yarışma, defile,dizi, sinema, tiyatro oyunlarında yer aldım.

Aynı zamanda benim de bir hikayem var 4 yıldır bunu nasıl yapsam diye düşünüyorum, yine inegöl'de ailemin yanındayım işsiz oldugum için bana onlar bakmakta, bu yıl nasipse uluslararası ilişkiler bölümünü bitirecegim.

İstanbul'a bi türlü tasınamadım, neden, cünkü bu mücadele ettigim defile ve oyunculuktan birşey elde edemedim, bir gün defile provasından eve giderken arabayla kaza yaptım, o gün bugündür evden dışarı pek çıkmıyorum aslında kaçış sendromum var insanlardan kaçıyorum kimseyi görmek istemiyorum, herkesle kavgalıyım, birde unutkanlık başladı, bu sıkıntılar beni maneviyata yöneltti ve öyle şeyler oldu ki rüyalarımda liderlerin başına gelecek olayları, sanatçıların başına gelecek olayları, ülkemizde olacak olayları, dünya ile ilgili deprem, tsunami, savaş herşeyi görmeye başladım, olağanüstü olaylar yaşıyorum. ..sevgilerle elif yılmaz...ki ben milli kostümleri üzerimde çok güzel taşıyan biriydim çok güzel yürüyordum işimi seviyordum, oyunculukta da ilerlemeye kararlıydım istanbul'a gidip egitim aldım"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.