Elim Sende... DÜZCE'DE ÖZEL GÖSTERİM!..

Elim Sende... DÜZCE'DE ÖZEL GÖSTERİM!..

Çekimleri Düzce Gölyaka’da yapılan Elim Sende filmi için Düzce'de bulunan bir AVM’de oyuncuları ile birlikte özel bir gösterim yapıldı.

Gösterime Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut, Yapımcı Burçak Ilıman, Usta Oyuncu Eşref Kolçak, Şarkıcı Cüneyt Tek, Yönetmen Banu Kaptanoğulları, film ekibi ve çok sayıda davetli katıldı.

Başrollerini Seda Kement ve Serkan Gürkan’ın paylaştığı Avantgarde Yapım’ın ilk filmi ‘Elim Sende’nin senarist ve yönetmenliğini Banu Kaptanoğulları üstlendi.

Kaptanoğulları, “Gölyaka'daki Efteni Gölü'nü bir arkadaşım önerdi. Şelaleyi, gölü gördüğümde aşık oldum ve filmi burada çekmeye karar verdim.

Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut da çok destek oldu. Filmin özel gösterimi burada olmalıydı, çok da güzel tepkiler aldık." diye konuştu.

11 Mayıs’ta vizyona giren Dram Aşk türünde hafızalardan silinmeyecek  ‘Elim Sende’ için özel bir gösterim yapıldı. Gösterim öncesi filmin çekim yerlerini gezen oyuncular bol bol özlem giderdi. Filmin başka bir yönü ise ünlü şarkıcı Cüneyt Tek’in Yar isimli şarkısından esinlenilmiş olması. Kaptanoğulları, "Ben o şarkıyı çok dinlerdim.

Bir gün şarkıyı dinlerken 'Bulut' ve 'Mavi'nin hikayesini yazmak istedim. Sadece o şarkıyı dinleyerek filmin sinopsisini 4 günde yazdım, 1,5 ayda da senaryo haline geldi." ifadelerini kullandı.

Eşref Kolçak’ta Oynuyor

Aşkın inişli çıkışlı halini beyaz perdeye yansıtan film oyuncu kadrosu ve güçlü hikayesi ile dikkat çekiyor. 

Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Eşref Kolçak, Fatih Küçük, Gülşah Yavuz, Belkıs Akçil, Tayfun Sav, Cüneyt Tek, Seda Aktuğlu, Ramazan Cabalar, Destina Su Çare ve Tuğba Özay da rol alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.