Elimi Bırakma... AZRA'YA YENİ KAPILAR AÇILIYOR!

Elimi Bırakma... AZRA'YA YENİ KAPILAR AÇILIYOR!

TRT1'in aile bağlarının önemini bir kez daha gözler önüne seren yeni dizisi Elimi Bırakma, 5 Ağustos Pazar günü 3. bölümü ile saat 20.00'de TRT1'de.

TRT 1 ekranlarında her bölümüyle milyonları ekrana kilitleyen Elimi Bırakma, heyecan ve aksiyon dolu 3. bölümüyle nefesleri kesecek. 

Yapımcılığını Üs Yapım - Süreyya Önal'ın üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Çelen'in yaptığı, senaryosunu Nilüfer Aydın ve Volkan Yazıcı'nın kaleme aldığı “Elimi Bırakma”, geçtiğimiz hafta yayınlanan ikinci bölümüyle yine büyük beğeni toplayarak, sosyal medyada en çok konuşulan yapım olarak, reytinglerde zirveye oturdu.

Peki, merakla beklenen dizinin bu hafta yayınlanacak yeni bölümünde neler olacak:

Kardeşi için arayışta olan Azra’nın yolu Feride Hanımla kesişir. Feride Hanımla karşılaşmak Azra için dönüm noktası olacaktır.

Kimi kimsesi yok diye bilen Azra, Feride Hanıma insanlık namına bakar. Azra’nın bu iyi yürekliliği karşısında Feride Hanımın küçük oyunu Azra’ya yeni kapılar açacaktır.

Cenk’in ailesinden giderek uzaklaşması işi daha da yokuşa sürükler. Bulaşıkhanede çalışan Cenk dışarıdan gelen aksiliklere karşı sabrıyla sınanır.

Aynı esnada Mert’in bulunması için elinden geleni ardına koymayan Cenk, Azra ile kardeşinin derdine düşerler.

Avukattan hayat sigortasından kalan parayı öğrenen Azra Sumru’nun karşısına dikilir. Sumru Azra’nın karşısında zorlu bir sınava girer.

Feride Hanımın yokluğunda Çelen ailesinde olacaklar kıyameti de arkasında getirecektir. Azra bu sınavı nasıl verecektir? Cenk bu duruma nasıl tepki verecektir?

Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaşan Cenk'in hikâyesini anlatan Elimi Bırakma'nın başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ gibi ünlü isimler paylaşıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.