Elimi Bırakma... CENK'İN AİLESİNE GÜVENİ KALMIYOR!

Elimi Bırakma... CENK'İN AİLESİNE GÜVENİ KALMIYOR!

TRT1'in aile bağlarının önemini bir kez daha gözler önüne seren yeni dizisi Elimi Bırakma, 24 Şubat Pazar günü 30. bölümü ile saat 20.00'de TRT1'de.

Her bölümü merakla beklenen dizinin bu hafta yayınlanacak yeni bölümü yine nefesleri kesecek. Peki, merakla beklenen dizinin bu hafta yayınlanacak 30. bölümünde neler olacak:

Sumru’nun arkasındaki kişinin Serap olduğunu öğrenen Cenk, ailesine karşı büyük bir güven kaybı yaşamaktadır. Azra ise Cenk’in ailesiyle olan bağlarını koparmaması için çabalamaktadır.

Serap ve Feride, Cenk’i geri kazanmanın derdine düşerler. Bir yandan hastalığıyla mücadele ederken, bir yandan da annesinden yediği darbeyi sindirmeye çalışan Cenk, hayatıyla ilgili önemli kararlar almanın eşiğindedir...

Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaşan Cenk'in hikâyesini anlatan Elimi Bırakma'nın Yapımcılığını Üs Yapım - Süreyya Yaşar Önal, yönetmenliğini Adnan Güler üstlenirken senaryosunu Nilüfer Aydın ve Serap Özgür’ün kaleme alıyor.

Sevilen dizinin başrollerini ise Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ ve Kenan Acar gibi ünlü isimler paylaşıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.