Elimi Bırakma... MERT ÇEMBERİ DARALIYOR!

Elimi Bırakma... MERT ÇEMBERİ DARALIYOR!

TRT1'in aile bağlarının önemini bir kez daha gözler önüne seren yeni dizisi Elimi Bırakma, 14 Ekim Pazar günü 12. bölümü ile saat 20.00'de TRT1'de.

Yeni bölümü ile yine nefesleri kesecek olan dizinin bu hafta yayınlanacak 11. bölümünde neler olacak:

Cenk, Azra’ya olan duygularına yenik düşmeye başlıyor

Azra’nın Çelenlerin evinde kalmaya başlamasıyla dengeler yeniden bozulur. Feride Hanım, kendisine zorla aldırtılan raporun hesabını Azmi ve Serap’tan sorarken, Serap ise Azra konusunda daha büyük sorunlarla karşı karşıya kalır.

Çelen ailesi düşman olarak kabul ettikleri Azra’yı evden göndermenin yollarını ararken Cenk ise artık Azra’ya olan duygularına yenik düşmeye başlar. 

Sumru’nun hayatı ise geçmişten gelen büyük bir tehditle alt üst olur. Bundan sonra Sumru’yu zor günler beklemektedir. 

Mert çemberi giderek daralıyor

Arda’nın okuldan aldığı ceza sonucunda, bir sosyal projeye dahil olması, Mert’le yollarının kesişmesine neden olur.

Diğer taraftan Sumru ve Azmi de Mert konusunda ipuçlarına ulaşırlar. Mert çemberi giderek daralmaktadır. 

Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaşan Cenk'in hikâyesini anlatan Elimi Bırakma'nın başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ gibi ünlü isimler paylaşıyor.

ELİMİ BIRAKMA’YA FLAŞ TRANSFER! KENAN ACAR, ELİMİ BIRAKMA’DA!

Reyting rekortmeni dizinin kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu.

En son, ‘Meryem’ dizisinde canlandırdığı ‘Güçlü’ karakteri ile beğenileri üzerine toplayan ünlü oyuncu Kenan Acar, TRT1’in fenomen dizisi Elimi Bırakma’da önümüzdeki bölümlerden itibaren, “Kadir” karakterine hayat verecek.

kenanacar_elimibirakma.jpg

Anne ve babasının ölümünden sonra dayı dedikleri Kadırgalı İhsan Çetin ona ve kız kardeşine sahip çıkar. Onları kendi evladı gibi kollar gözetir.

Önceleri İhsan tamirhanede işe başlayan Kadir İhsan Çetin’in telkinleri ve ısrarıyla hukuk fakültesine girip avukat çıkar.

Bir süre İhsan Çetin’in ve çevresinin avukatlığını yapar. . Ağır, karanlık çevrenin avukatlığını başarıyla sürdürmesi onların düşmanları tarafından tehditleri de beraberinde getirir.

Kız kardeşine zarar geleceğini düşünerek iyi bir avukat olarak yıldızı parlamışken mesleği bırakır. Kız kardeşi Ece’yi de eğitimi sürdürmesi için yurt dışına gönderir.

Artık onun tek derdi kız kardeşi Ece’dir.

Tesadüf bu ya, Ece ile Cenk’in yolları yurtdışında kesişir. Üniversitede Ece’nin başına ilerde hayatına mal olacak çok kötü bir şey gelir.

O sırada onun yanında olup ona tek yardım eden ise Cenk’tir. Sırf bu yüzden okuldan atılır. Ece yaşadığı kötü günlerden sonra daha fazla dayanamayıp Türkiye’ye geri döner ve bir gün Cenk’in kapısını çalar.

Birkaç gün sonrada intihar eder. Kız kardeşi Ece’nin intihar etmesi Kadir’i deliye döndürür kardeşinin ölümüne Cenk’in sebebiyet verdiğini düşünmektedir.

Onun intikamını almak için harekete geçer.

İnsan olmak büyük işçiliktir Kadir için. İyisi de kötüsü de buna dâhil. Düşmanın yiğidi, dostun da hatasına rağmen vefalısı makbuldür onun nazarında.

“Hayatın başka başka hallerine tanık oldum, her şey kitapta yazmıyor ya… Bana kalsa avukat olmazdım İhsan abi çok vurdu tepeme önce bi yazılı hukuğu öğren yoksa,  kendi kanununu nizamını başka türlü kuramazsın dedi… “ İşte Kadir karakterimizin mottosu.

Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaşan Cenk'in hikâyesini anlatan Elimi Bırakma'nın başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ gibi ünlü isimler paylaşıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.