Elimi Bırakma... VİDEOYU İNTERNETE KİM SIZDIRDI?

Elimi Bırakma... VİDEOYU İNTERNETE KİM SIZDIRDI?

TRT1'in aile bağlarının önemini bir kez daha gözler önüne seren yeni dizisi Elimi Bırakma, 7 Nisan Pazar günü 35. bölümü ile saat 20.00'de TRT1'de.

Her bölümü merakla beklenen dizinin bu hafta yayınlanacak yeni bölümü yine nefesleri kesecek. Peki, Elimi Bırakma dizisinin 35. bölümünde neler olacak:

Cenk çok önemli bir iş anlaşmasının arifesindeyken, Sumru’nun restoranda çıkardığı olayın video kaydı internete sızdırılır.

Cenk olayı sızdıranın kim olduğunu öğrenmek üzere harekete geçer. Videoyu internete verenin restorandan biri olması infiale neden olur. Videoyu sızdıran kimdir?

Kendisini işe geri aldıranın Sumru olduğunu öğrenen Azmi bunu neden yaptığını öğrenmek için Sumru’ya gider. Sumru’nun cevabı, ilişkilerinin seyrini değiştirecektir.

Öte yandan Azra’nın babasının katilini açıklayacağını söyleyen gizemli adam, onu bu olayı kimseye anlatmaması için tehdit etmektedir.

Adamın istediği parayı nasıl bulacağını bilemeyen Azra, kelimenin tam anlamıyla köşeye sıkışmıştır.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/0aostN1_X8g" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

 

ALP NAVRUZ VE ALİNA BOZ'DAN ANLAMLI HAREKET

alinaboz_otizm_ziyaret.jpg

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve her bölümüyle milyonları ekrana kilitleyen Elimi Bırakma’nın başrol oyuncuları Alp Navruz ve Alina Boz, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalığı Günü’nde anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ünlü oyuncular, Şişli’de bulunan Tohum Otizm Özel Eğitim Kurumu’na giderek, otizmli çocuklar ile buluştu. Navruz ve Boz, eğitmenlerden otizm hakkında bilgiler alarak, çocuklar ile oyunlar oynadı.

Eğitim kurumunda yaklaşık üç saat vakit geçiren ikili, tüm sınıfları ziyaret ettikten sonra, öğrencilerle toplu fotoğraf çektirdi.

Üzerlerinde; “Otizm’e Mavi Işık Yak’ sloganının yazılı olduğu farkındalık tişörtleri bulunan ünlü oyuncular, kısa bir video çekerek; herkesi otizm farkındalığına destek için davet etti.

TRT1'in aile bağlarının önemini bir kez daha gözler önüne seren dizisi Elimi Bırakma, her Pazar günü yeni bölümleri ile saat 20.00'de TRT1'de.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.