Ellen Page... CİNSİYET DEĞİŞTİREN OYUNCUDAN KAS ŞOV!..

Ellen Page... CİNSİYET DEĞİŞTİREN OYUNCUDAN KAS ŞOV!..

2007'de rol aldığı 'Juno' filmiyle Akademi Ödülü kazanan Ellen Page, geçtiğimiz yıl cinsiyet değiştirdiğini açıklayıp, 'Elliot Page' adını almıştı. Ünlü oyuncu, Instagram hesabından yayınladığı fotoğrafla kaslarını sergiledi.

"Umbrella Academy"de rol alan oyuncu Ellen Page, 2014 tarihinde Las Vegas'ta gerçekleştirilen bir LGBT gençlik konferansında "Saklanmaktan yoruldum." açıklamasını yapmıştı. Ardından eşcinsel olduğunu duyuran Page, artık "Elliot" adını kullanacağını belirterek, trans birey olduğunu duyurmuştu.

KASLARINI SERGİLEDİ

Son dönemde yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarla gündeme gelen 34 yaşındaki oyuncu, üstsüz ayna pozunu Instagram hesabından yayınladı. Daha önce flört uygulaması kullandığı konuşulan Elliot Page, spor yaparak geliştirdiği vücudunu ve karın kaslarını sergiledi. Yeni haliyle takipçilerinden beğeni toplayan Page'in gönderisi 1 milyondan fazla beğeni aldı.

Ocak ayında Emma Portner'dan boşanan Page, 5 milyondan fazla takipçisi olan hesabında paylaştığı fotoğrafla 1 milyonun üzerinde beğeni aldı. Oyuncu, son haliyle de takipçilerinden övgü topladı.

"AYNA DA İŞE YARIYOR"

Elliot Page'in transseksüel aktivist arkadaşı Turmalin, fotoğrafa, "Ayna da işe yarıyor..." yorumunu yaparken, oyuncu MJ Rodriguez de siyah bir kalp emojisi ile "Lanet Elliot!" diyerek, espri yaptı.

MAYOLU POZ

Elliot Page, daha önce değişen vücudunu, yaptığı sosyal medya paylaşımıyla ilk kez göstermişti. Page, havuz başında mayosuyla objektif karşısına geçmişti. Şarkıcı Miley Cyrus, fotoğrafa kırmızı kalp emojisi bırakırken, aktris Julianne Moore da "Mutlu yazlar..." yorumunu yapmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.