Emel Sayın... AYLAR SONRA SAHNEDE!

Emel Sayın... AYLAR SONRA SAHNEDE!

Aylar sonra Kıbrıs’ta sahneye çıkan Emel Sayın “Sahneyi ve seyirciyi çok özledim, ayrı kalmak çok zormuş. Allah bir daha kaza bela vermesin beni sizlerden ayırmasın” dedi.

Yedi ay önce ayağının takılması sonucunda evinde düşerek omzunu kıran Emel Sayın iyileşti ve sahnelere geri döndü.  Emel Sayın’ın şanssızlığı  geçtiğimiz  mayıs ayında da devam etti. Gittiği bir kafeterya da başını sert bir şekilde şemsiye demirine vuran  sanatçı  tedbir  amaçlı hastanelik olmuştu. 

Ancak geçirdiği şanssız kazalardan sonra bir süre Bodrum’da ve evinin olduğu Marmaris’te uzun bir tatil dönemi geçiren usta sanatçı enerji dolu olarak sahnelere adeta geri dönüş yaptı.

Rocks  Hotel’de hafta sonu iki gecelik konseri  için sahneye çıkan Emel Sayın şarkıları ile coştururken, mor ve  beyaz şık kıyafetleri ile de dikkat çekti. Yedi ay sonra sahneye dökülen gül yaprakları eşliğinde adım atan sanatçı eski gazino günlerini hatırladı. Emel Sayın “Gazinolarda sahneye çıktığımızda yollarımıza böyle güller dökülürdü. O günleri hatırladım” dedi.

emelsayin_nilburak.jpg

Enerjisini ve sağlığına tekrar kavuşarak sahnelere hızlı bir dönüş yapan sanatçı bu arada 10 konserlik bir anlaşmaya da geçtiğimiz günlerde imza attı. Kasım ayına kadar sürecek olan konser turnesinin ilki 20 Ağustos’ta İzmir Fuar Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek.

22 Ağustos’ta ise Bodrum’da sahneye çıkacak olan sanatçı “Çok enerji ve heyecan doluyum İzmir, Bodrum, İstanbul, Ankara, Bursa gibi pek çok şehirde konserlere çıkacağım. Seyircimi sahneyi çok özledim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.