Emirkan... "İLK ÇOCUK ŞARKICI BENDİM"!

Emirkan... "İLK ÇOCUK ŞARKICI BENDİM"!

"Çok Fena" isimli şarkısıyla son günlerde radyo listelerinde en çok çalan şarkılar arasında yer alan Emirkan, Pal Fm'de Yasemin Şefik ve Esin Görür'ün sunduğu " Üçü Bir Arada" programına konuk oldu.

Dinleyicilere resmen stand up show yaptı.

Samimi açıklamalarıyla dinleyicilerin beğenisini topladı. İşte o açıklamalar;

ÇOK FENA İSİMLİ ŞARKI DEMET AKALIN'DAN İLHAM ALINMIŞ!

Demet Akalın'ın Afedersin isimli albümünün ismi ilk önce "Çok Fena" ydı...Bunu öğrendiğimde çok hoşuma gitti. Onlar albüm ismi olarak koymayınca bende şarkı yapmaya karar verdim...

İLK ÇOCUK ŞARKICI BENDİM...

PETEK DİNÇÖZ ve EKİBİ O GÖRÜNTÜLERİMİ BULAMADI!

Arabesk okutmadılar mı sana hiç? Sorusuna Emirkan öyle bir cevap verdi ki bilinmeyen bir hikayesi ortaya çıktı.

Arabesk okumaktan çok önemli bir şey var hem arabesk okudum hemde ilk çocuk sanatçı benim diyen Emirkan , 1981 ve 1984 yılında 8 ve 10 yaşlarında albüm ve film yaptığını anlattı.

Küçük emirkan olarak çıkan sanatçı yineledi ; ilk küçük benim. Şuanda oynadığı çocuk yaşta çıkardığı albümü ve filmini evde sakladığını söyleyen Emirkan, bu olayımı Petek Dinçöz duymuş. Geçen programına katıldım aramışlar bulamamışlar. Bahar Öztan, rahmetli Öztürk Serengil ile oynadığı filmi youtube de vardı ama kaldırttım dedi.

İşte o günlerde ilk okudğu şarkının sözleri ;

Boyunu bökük yuvasızlar sokaklarda aç perişan yuvasızlar... canlı yayında şarkıyı okudu.

ARTIK KORSANA " EVET" DİYORUM!

Digital platformlarda son albümü Sevgililer Günü Özel en çok indirilenler arasında yer alıyor. Programda kendisine sorulan yasal olmayan yollardan internetten şarkı indiriyor musun sorusuna;

Hayır indirmiyorum. Ama bundan sonra korsana evet... Bunca yıl hayır dedik inadına korsan arttı. Şimdi korsana evet diyorum, belki azalır. Hatta geçen gün bir programda indirin istediğiniz kadar ama en azından sevdiğiniz sanatçının bir tane bandrollü albümü alın... dedim.

9000 DOLARA KİRALIK KATİL TUTARIM!

Emirkan'ın başına internet hırsızları da bela olmuş. İnternet sitesinin olup olmadığı programda sorulduğunda, Benim internet sitem çalındı. 9000 dolar para istiyorlar. Üzüldüm aradım, bu parayı istediler. 12 dolara aldığı isim hakkımı binlerce dolara satıyorlar.Ben bu parayı istediklerinde bende kiralık katile veriyim o parayı dedim...diyen Emirkan gülme krizine girdi.

FACEBOOK YÜZÜNDEN ALMANYA'DA DAYAK YİYORDUM!

Ünlüler facebook'ta var mı yok mu açıklmalarından bir de Emirkan'dan geldi.

Emirkan Yıldız olarak facebook ta varım. Sahte accountlarım da var. Aman dikkat etsinler

Bir tanesine rastladım. Hatta mesaj attım senden bir şarkı alabilir miyim dedim.. tabi dedi.. Kız olduğumu söyledim yazıştık sonra da Emirkan ismini alabilir miyim dedim vermediler.

Bakın dağları delen bir şöhretim yok. Benim bi kaç albümüm var ama bi şarkı yapın hemen sahtenizi böyle internet sitelerinde yapıyorlar. Bu sahte Emirkan'la yüzünden Almanya 'da daya yiyordum... Konser için gittim adamın biri geldi nişanlımla yazışmışsınız...Ben değilim dedim. Sanal ortamın en kötü tarafı kanıt yok!

PLATONİK AŞIK OLDUĞUM KIZA SESSİZ TELEFOLAR AÇARDIM.

EMRİKAN'A KALİTELİ SAPIK DENİLMİŞ...

Yaşadığım şarkılar var mesela sessiz sessiz diye bi şarkım vardı. Kıza sessiz sessiz telefonlar açıyodum o zamanlar lisedeydim. Platonik olarak aşıktım. Çaktırmadan her gün Sezen Aksu'nun

" Bırak Beni" dinletiyordum çok da iyi arkadaşımdı. Kız bana çok kaliteli bir sapığım var demişti.

2 sene boyunca yaptım bunu. Niye çaktırmadım ; bir insan bi şeyi körkütük teslim etmem.

Etrafına nasıl davranıyor; arkadaşlarına ,ailesine bunların hepsi ben akıllı bir aşığım. Hakketiğini düşünmedim. Unutmayı da başardım sonrasında. insanoğluna bahşedilmiş en tehlikeli duygu aşktır. Aşık olduğum dönemlerde bir gün için Almanya'dan gidip-geliyorum konser parasından daha çok uçak parası tutuyordu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.