Emmy ödüllü oyuncu Christina Applegate... KANSERİ YENMİŞTİ, MS TEŞHİSİ KONDU!

Emmy ödüllü oyuncu Christina Applegate... KANSERİ YENMİŞTİ, MS TEŞHİSİ KONDU!

Bir dönem Türkiye'de de çok popüler olan "Evli ve Çocuklu" isimli dizi ile tanınan Emmy ödüllü oyuncu Christina Applegate, sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yaparak hayranlarını üzdü. Applegate, kendisine MS teşhisi konulduğunu duyurdu.

Emmy ödüllü oyuncu Christina Applegate bugün kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklama ile hayranlarını üzdü. Ünlü oyuncu Twitter’dan, “Birkaç ay önce bana MS (multip skleroz) teşhisi konuldu. Çok garip bir yolculuk oldu fakat bu durumda olduğunu bildiğim insanlar tarafından destek görüyorum. Zor bir yolculuk fakat hepimizin bildiği gibi yollar ilerlemek içindir” dedi.

Applegate, hayranlarından ve basın mensuplarından mahremiyet isterken, “Bunları yaşarken sizden tek istediğim mahremiyet” dedi.

2003 yılında konuk oyuncu olarak rol aldığı Friends dizisindeki rolüyle Emmy kazanan kariyeri boyunca Emmy ödüllerine çok aday oldu. Applegate, genç yaşta rol aldığı ve bir dönem Türkiye’de de yayınlanan “Evli ve Çocuklu” (Married With Children) dizisiyle şöhrete kavuşmuştu. Ünlü oyuncuya 2008’de meme kanseri teşhisi konmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.